News

Gossip Girl(scene) week 51

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Kylie Jenner vertelt in een interview met Seventeen Magazine dat ze niet samen is met Jaden Smith. Hoewel de twee vaak samen gespot worden en er al tijden gefluisterd worden over een relatie, ontkent Kylie het. In het interview met Seventeen Magazine wordt haar gevraagd met wie ze het liefst naar het Prom zou willen gaan, waarna ze vertelt dat ze het liefst met haar beste vriend zou gaan, Jaden Smith. Jaden is Kylie's beste vriend, niet haar boyfriend dus.

Justin Bieber gaat met pensioen, althans dat kondigde hij afgelopen week in een interview aan. Nadat hij zijn nieuwe album gereleased heeft stopt Justin ermee, als we hem moeten geloven. NOOOOOOO.

Ha, natuurlijk niet. Toen geschrokken media het management van Justin belden, vertelde het management dat er niets aan de hand is, het was gewoon een grap van Justin. Justin is nog lang niet van plan om te stoppen met muziek maken. 


Bron beeld: Instagram

Dianna Agron had afgelopen weekend voor de derde keer in korte tijd een parkeerboete te pakken. De Glee-actrice (die terugkomt voor de 100ste aflevering, YAY!) was gezellig een avondje uit met vrienden, maar was vergeten te betalen.. Oeps. Happens to all of us, maar gebeurt Dianna wel vaker, ze is al twee keer eerder door paparazzi gesnapt met een parkeerboete. Oeps. 


Bron beeld: Reporters

Miley Cyrus vertelt in een interview met Barbara Walters dat ze tijdenlang bang was om alleen te zijn en dat dat één van de redenen was dat ze zo lang bij Liam is gebleven. Ze vertelt "Het feit dat ik die angst heb overwonnen, is mijn grootste prestatie dit jaar. Ik nooit meer iemand nodig hebben, dat je zonder diegene niet jezelf kunt zijn", aldus Miley.

Good for you Miley, voor jezelf kiezen. Maar ehhh dat betekent dat we geen hereniging van Miley en Liam kunnen verwachten?


Bron beeld: Instagram

Lindsay Lohan gaat een biografie schrijven! De 27-jarige actrice heeft in haar leven al heel wat meegemaakt, van arrestaties tot drugsgebruik, alles zou in het boek aan bod moeten komen. Wij zijn nu al benieuwd!


Bron beeld: Instagram

Hilary Duff gaf afgelopen week een interview aan een fan en vertelde dat ze heel veel in de studio bezig is met nieuwe muziek. Als het goed is kunnen we in de lente een nieuwe single van Hilary verwachten! Wohoo. We kunnen niet wachten. Hilary Duff was vijf jaar geleden onze favoriete guilty pleasure.

Naya Rivera en haar verloofde Big Sean maakten een persoonlijke kerstkaart. Wat vinden jullie van het plaatje?


Bron beeld: Instagram

Katy Perry trad afgelopen weekend op tijdens een awardshow in Cannes. Helaas ging dat niet helemaal zoals gepland. De muziek begon te spelen, maar Katy zong absoluut niet met de muziek mee, ze zat er volledig naast. Niet Katy's fout, er was iets verkeerd met het geluid. Gelukkig werd Katy gered door de host van de awardshow en mocht ze opnieuw beginnen, vervolgens zong ze haar hit Roar volledig FLAWLESS. Zoals we van Katy gewend zijn natuurlijk.


Bron beeld: Instagram

Khloé Kardashian vroeg vorige week een scheiding aan van haar man Lamar Odom. De twee hebben al maanden problemen en Khloé heeft de afgelopen maanden geprobeerd haar relatie en haar man te redden, maar het mocht niet lukken. Kris Jenner ziet wel brood in de scheiding van Khloé, ze zou een serie willen maken over het single leven van de 29-jarige realityster. Klinkt goed, maar eh.. of Khloé daar ook op zit te wachten..


Bron beeld: Instagram

Kim Kardashian plaatste afgelopen week een foto van Baby North waarop North prachtige wenkbrauwen had. Meteen gingen de alarmbellen rinkelen bij roddeljournalisten, zou Kim de wenkbrauwen van North waxen? ABSOLUUT NIKS VAN WAAR. Aldus Kim, die op Twitter vertelde dat ze minstens zou wachten totdat North twee jaar zou zijn met het waxen van haar wenkbrauwen. Om vervolgens te tweeten dat dit natuurlijk ook onzin is, North heeft mooie wenkbrauwen, daar hoeft niks aan veranderd te worden.

xoxo,
Girlscene

Must reads 👀