Lifestyle

Gelddilemma’s: waar geef jij je geld aan uit?

De dure decembermaand is in volle gang, dus dat betekent dat onze portemonnee het zwaar te verduren heeft. Het is een maand waarin je constant voor dilemma's staat, want waar moet je jouw geld nu aan uitgeven? Koop je meteen een nieuwe party dress of ga je last minute een jurkje in de sale scoren? Stel je een budget vast of kijk je achteraf pas naar de bonnetjes? Wij van Girlscene en Rabobank zijn wel benieuwd welke geldkeuzes jullie maken en gingen de straat op met een filmploeg. 

Heel leuk hoor, Sinterklaas en Kerstmis, maar daar is onze spaarpot iets minder blij mee. Denk maar aan alle cadeautjes die we moeten kopen, om nog maar te zwijgen over feestjurkjes, bijpassende make-up & accessoires en kaartjes voor coole (Oud & Nieuw) feestjes. Zucht… We staan constant voor dilemma's en we moeten keuzes maken. Wij waren wel benieuwd welke geldkeuzes jullie maken. Waar geef jij je geld aan uit en waarop bespaar jij?

Daar kun je maar op één manier achter komen! Girlscene's Emma ging samen met een filmploeg de straat op om jullie dilemma's voor te leggen: koop je bijvoorbeeld meteen een nieuwe feestjurk of wacht je tot het laatste moment om een jurk in de sale te scoren? 

Watch on YouTube

Merk je dat het ab-so-luut niet lukt met sparen en kun je wel wat hulp gebruiken? B.O.E.G. heeft een Boegplan ontwikkeld waarmee je jouw inkomsten en uitgaven op een rijtje kan zetten, om vervolgens te kijken waar je op moet/kan besparen om toch nog geld over te houden. Maak snel het plan en kom erachter hoe je slimmer om kunt gaan met geld. Dat kun je hier doen. 

Wat vind jij van de video? Welke geldkeuzes maak jij in deze dure decembermaand?