Lifestyle

Therapie met Beyoncé

Als je bekijkt hoeveel Beyoncé al gedaan heeft in haar leven, zou je niet verwachten dat Queen B pas 32 is. Ze speelde in films, ze maakte jarenlang muziek met Destiny's Child en haar solocarrière die ze tien jaar geleden begon is super succesvol. De afgelopen tien jaar zong Beyoncé over van alles en nog wat en dus kan Beyoncé met haar nummers iedereen helpen. En daar hebben de makers van PleaseHelpMeBeyonce.com heel handig gebruik van gemaakt.

PLEASE HELP ME BEYONCE is een website waar iedereen hulp kan krijgen van Queen B. Gratis en voor niets. Met Beyoncé's muziek krijg je een gratis therapiesessie. Het enige dat je hoeft te doen is aangeven hoe je je voelt en wat 'hij' gedaan heeft. Op basis van jouw antwoorden wordt er een nummer van Beyoncé geselecteerd die helemaal voor jou geschikt is.

Zo vulden wij in dat we ons 'Too bootylicious for you the handle' voelden en 'Who said I need a man'. Het liedje dat wij moesten luisteren was 'Single Ladies'. Vervolgens voelden we ons 'Caught up in emotion' en vertelden we dat 'he cheated on me'. Beyoncé's nummer 'Resentment' moet ons helpen er weer bovenop te komen.

Maar niet alleen Beyoncé's solonummers dienen als hulp, ook B's hits met haar Destiny's Child bandmaatjes worden gebruikt om je kracht bij te zetten in zware tijden (of juist op vrolijke momenten). 

Helaas zijn de nummers van Beyoncé's nieuwe album dat ze vorige week zonder enige aankondiging uitbracht nog niet in het systeem van 'Please Help Me Beyonce' verwerkt.

Het album 'Beyoncé' werd in de nacht van donderdag op vrijdag op iTunes gezet en kwam voor iedereen als een grote verrassing. Het is niet zomaar een album, bij ieder nummer is een video gemaakt, want Beyoncé hoort niet alleen muziek, ze ziet het ook. Op het album werkt Beyoncé onder andere samen met Ryan Tedder, Pharell Williams, Frank Ocean, Drake en natuurlijk Jay-Z.  Beyoncé dochtertje Blue Ivy is ook te horen op één van de nummers en het maakte ons bijna aan het huilen. 

De eerste single van het nieuwe album van Queen B zal 'Blow' zijn, een nummer geproduceerd door Pharell Williams. Beluister en bekijk hierboven een preview van het nummer/de video.

[EDIT]Beyoncé's eerste single zal niet 'Blow' worden maar 'XO' een nummer dat ze maakte in samenwerking met OneRepublic's Ryan Tedder!

Hebben jullie het nieuwe album van Beyoncé al beluisterd/bekeken? Wat is jullie favoriet. En als jullie de vragen op PleaseHelpMeBeyonce.com beantwoorden, welk nummer komt er dan bij jullie uit?

Bronnen: Billboard.com & Pleasehelpmebeyonce.com