News

De stormachtige relatie van Kendall & Harry

Zouden ze dan écht een item zijn? Harry Styles en Kendall Jenner. De twee vliegen de hele wereld over, maar hebben de afgelopen weken toch tijd kunnen maken om elkaar te zien. Dat doe je niet zomaar, toch? We nemen je mee in de stormachtige 'relatie' van de One Direction heartthrob en het zusje van de Kardashians.

Het begon allemaal vier weken geleden, op 20 november, in een restaurant in LA. Of nou ja, vanaf daar hebben we de vriendschap/relatie zien groeien, we weten natuurlijk niet wat er zich voor die tijd achter gesloten deuren allemaal heeft afgespeeld. Harry was in LA ter promotie van het nieuwe album van One Direction en Kendall was in LA omdat, nou ja dat lijkt ons duidelijk, omdat Kendall's huis in LA staat.


Harry en Kendall in LA

Een paar dagen later werd zowel Harry als Kendall gespot tijdens de American Music Awards in LA. Toen Kendall op de rode loper gevraagd werd naar Harry zei ze: "No story, we're friends. He's cool." Yes, he's cool, we know. Harry werd een dag eerder in een interview gevraagd of hij een relatie had met Kendall hij antwoordde hierop "Um, I mean, we went out for dinner, but no. I guess." Ok, dat is een nee, maar geen heel zekere nee en dat is al ruim drie weken geleden. A lot can happen in 3 weeks…

En er gebeurde veel in drie weken. Harry zou namelijk samen met One Direction bandlid Niall en Bruce Jenner zijn gaan golfen. Yes, dat lezen jullie goed, Harry heeft zelfs Papa Jenner al ontmoet en de fans van Keeping up with The Kardashians weten hoe streng Bruce is wat betreft vriendjes. Voor Mama (Kris) Jenner's reactie zijn we niet zo bang, wij zijn ervan overtuigd dat ze een relatie met Harry alleen maar keihard toejuicht. Kris is dol op publiciteit voor haar dochters.

Goed, One Direction is, om het zachtjes uit te drukken, redelijk druk. Ze brachten een paar weken geleden hun derde album 'Midnight Memories' uit, maar dat hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. Ook Kendall zit niet stil, ze doet modellenwerk en is druk met de promotie van haar kledinglijn met zusje Kylie, ondertussen moet ze ook nog leren, want Kendall heeft haar highschool diploma nog niet.

Over Kylie gesproken.. Toen Kendall vorige week gevraagd werd of ze een relatie had gaf ze een positief antwoord. Yes, she was "taken", "taken" by her sister Kylie. Ha ha ha, dames, hele goede grap.


Kendall & Harry in New York

Ondertussen zagen Kendall en Harry elkaar vorig weekend in New York. Zatermiddag hadden de twee een date in een hotel (wat niet onopgemerkt bleef bij de paparazzi), 's avonds zat Kendall backstage bij de opnames van Saturday Night Live, waar Harry en de rest van One Direction optrad.


Harry Styles arriveert zondagochtend heel vroeg bij het hotel van Kendall

En dan dit weekend. Kendall was in Londen, Harry was in Cannes voor een awardshow, een date zat er dit weekend niet in. Of toch wel? Harry vloog zaterdagavond laat van Nice naar Londen en zou om 2.20u bij het hotel van Kendall hebben aangeklopt. Het kan toch niet anders, dat dit echte liefde is?

Wat vinden jullie van Kendall & Harry? Een match? En welke naam vinden jullie het leukste Kendry of Kerry? Zal Kendry/Kerry een langer leven beschoren zijn dan Harry & Taylor?

Bronnen: Dailymail, E! News, Hollywoodlife

Must reads 👀