Lindsay's 6126 leggings

Fashion door Redactie

Na heel veel reclame en andere promotie is het dan ein-de-lijk zover: de leggings van Miss Lindsay Lohan hangen in de (online) winkels! Je kunt kiezen uit vier modellen, variërend van 42 tot 132 dollar…

Als ik aan een collectie denk, denk ik aan een lijn van minimaal 10 à 20 items, maar La Lohan besloot vier leggings in de collectie op te nemen. Ze zijn ietwat prijzig, maar hé... Dan heb je wel een echte Lindsay Lohan legging!

Kijk mee naar de ‘6126’ legging collectie van Lindsay (‘6126’ staat trouwens voor de verjaardag van Marilyn Monroe, de grootste inspiratiebron van Lindsay)!

We beginnen maar meteen met de duurste: ‘Mr. President’ kost 132 dollar. De legging is gemaakt van een katoen/lycra mix en de knielapjes zijn van zwart quilted lakleer. Ik vind deze meteen de mooiste: staat goed bij high heels, ballerina’s of enkellaarsjes.

Glitter en glans! Deze legging is ook van katoen/lycra en heeft ook halve voetjes! Ik zeg: een kruising tussen de maillot en de legging… Dit item kost 99 dollar.

Voor een rock chic look: de ‘Dom’ legging (Lindsay’s favoriet). Een mooie legging zonder poespas, alleen het ritsje. Vooral mooi met super high heels…!

Een soort van beenwarmers slash korte legging, deze ‘Leopard ankle gloves’. Niet helemaal mijn ding, mede door het luipaard printje, maar wel héél creatief bedacht, Linds! Deze ankle gloves kosten 42 dollar.

Wat jij? Helemaal wild van 6126 of doet het je niks?

door onze redactrice Cynthia