Lifestyle

Oproep: wat doe jij om het einde van de maand te overleven? (& win een goodiebag)

Aan het begin van de maand heb je totaal geen geldzorgen -sterker nog, je bent een ware shopping queen en hebt het gevoel dat je alles kunt kopen- maar aan het einde van de maand… Tja, dan moet je zuinig doen. Een herkenbare situatie voor bijna alle meiden. Daarom zijn wij en B.O.E.G. benieuwd wat jij doet als je krap bij kas zit, maar toch leuke dingen wil doen? Laat je antwoord horen en maak kans op een goedgevulde goodiebag! 

Salaris net gekregen? Hoppa, de stad in en even dat leuke jurkje scoren. Oh, maar ik heb eigenlijk ook nog een jas nodig. En een tas. En ik móét ook een nieuwe lipstick hebben. Jep, zo gaat het bijna elke maand. Je geeft veel meer uit dan je had gepland en aan het einde van de maand zit je op de blaren. 


Bron

Laat het ons maar niet horen (Danique heeft momenteel een shopverbod), elke maand zitten we krap bij kas en moeten we keuzes maken. Wij zijn daarom heel benieuwd wat jij doet als je zuinig moet doen, maar alsnog leuke dingen wil ondernemen? Waar bespaar jij op? Wat is je ultieme bespaartip? Is er een budgetwinkel waar wij van moeten weten? Of heb jij tips om (snel) een zakcentje bij te kunnen verdienen? Jouw antwoord kan van alles zijn! 

Wil jij weten -voordat je jouw antwoord instuurt- of jouw uitgaven en inkomsten wel 'normaal' zijn? Vergelijk jezelf dan met andere jonge mensen. Dat doe je hier

Laat je antwoord horen en maak kans op een goed gevulde goodiebag!
Stuur het antwoord op de vraag: 'Wat doe jij als je aan het einde van de maand krap bij kas zit, maar toch leuke dingen wil doen?' naar info@girlscene.nl
Vergeet niet om je adresgegevens erbij te vermelden

Alle antwoorden worden verzameld in een artikel. Want eerlijk is eerlijk: iedereen kan wel wat tips gebruiken!