Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rihanna

Samen met haar broer bezoekt Rihanna een basketbalwedstrijd van de Los Angeles Lakers. Daar hoort een sporty look bij! Rihanna heeft New Balance schoenen aangetrokken en een metallic zilveren rok tot haar knie. Daarop draagt ze een navy crop top in dezelfde kleur als haar pet. 

Miley Cyrus

Miley ziet er furry uit in LA. Haar voeten worden warm gehouden in opvallende laarzen met bont. Haar broek heeft een leather look en haar trui is van wol. Detail: haar lippenstift matcht met haar nagellak.

Gwen Stefani

Gwen is inmiddels aan het einde van haar zwangerschap terwijl ze met vrienden luncht. Naar de lunch draagt ze een zwarte top, zwarte harembroek en een gestructureerde witte jas. De rode handels met spikes matchen qua kleur met haar Dr. Martens.

Rita Ora

Rita Ora arriveert in een wijde outfit op haar Material Girls fotoshoot. Haar trui is iets cropped en heeft een lila met zwarte afbeelding van een skull. De boyfriend jeans is gescheurd en daaronder heeft ze leren peeptoe enkelbooties aangetrokken.

Lily Aldridge

Victoria's Secret model Lily is in New York en besluit om naar het Empire State Building te gaan. De wedges van Lily zijn van Isabel Marant en de trui van haar werkgever Victoria's Secret. 

Geri Halliwell

Geri shopt met een koptelefoon op haar hoofd en zingt luidkeels mee op straat in Londen. De kleur van haar Carrera zonnebril komt terug in haar laarzen en tas. Verder draagt Geri een warme parka om de kou tegen te gaan.

Jessica Alba

Jessica zoekt een kerstboom voor dit jaar en trok voor de gelegenheid rubberen laarzen aan. De actrice gaat voor comfortabel met een legging, flannel shirt en een warm vest. 

Kelly Rowland

Celebrities rukten massaal uit om naar het Jay Z concert te gaan in Los Angeles. Ook Kelly Rowland, die deze keer haar mini Chanel tas meenam. Verder houdt ze haar outfit stoer met een leren chino stijl broek en Givenchy platform sneaker. Natuurlijk mag een pet niet ontbreken en daarnaast combineert ze een poloshirt met een overhemd.

Khloe Kardashian

Ook Khloe gaat voor een donkere look. De grote gouden oorbellen passen bij de brede ringen om haar vingers. Khloe kiest wel voor een zilveren chain tas. Khloe draagt vaak high waisted jeans, net zoals deze broek. De schoenen zijn Louboutin.

Paris Hilton

Naast Khloe en Kelly was Paris Hilton aanwezig bij het concert. De complete outfit bestaat uit leer op de top na. Haar leren jas komt tot de heupen en daaronder draagt ze een leren broek en Louboutin rijglaarzen. 

Wie rockt de look?

Beeld: Getty Images en Reporters

Must reads 👀