News

Stapt Harry Styles uit One Direction?!

De geruchten gaan al een tijdje, maar het lijkt toch serieuzer dan we aanvankelijk dachten: Harry Styles stapt binnenkort uit One Direction. Ondanks het grote succes van de boyband, zou Harry heel graag solo willen gaan en zijn eigen nummers willen opnemen. Naar verluidt zal hij dit aankondigen in 2014, One Direction zoals we het kennen is dan voorbij…

Eigenlijk willen we het niet geloven, maar we kunnen er niet omheen. Een bron vertelt aan HollywoodLife dat de Britse hottie uit One Direction stapt. Nu het album 'Midgnight Memories' uit is, zou hij erg graag zijn eigen album willen maken met zijn eigen liedjes. ''Geloof me, hij gaat het doen'', vertelt de bron. 

Harry wordt een beetje gezien als de ster van de band, dus de verwachting is dat hij ook solo een grote carrière kan krijgen. Hij wil graag zijn eigen optredens geven en zijn eigen liedjes zingen. Daarom zou hij de keuze kunnen maken om de razend populaire boyband te verlaten. 

Harry heeft nog niet gereageerd op de geruchten. 

Weeeh, wij zijn helemaal van slag van dit nieuws! Wat denk jij: is dit écht waar of is het allemaal lulkoek? Zou jij Harry steunen in zijn solocarrière? Of ga je hem dan boycotten? 

Bron: telegraaf, hollywoodlife
Bron beeld: reporters

Must reads 👀