Behind the Girlscene-redactie: #50

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's.

Maandag
Hebben jullie allemaal een leuk (Sinterklaas)weekend gehad? Wij wel, we zitten nu nog vol van alle kruidnoten en marsepein. Maar goed, back to business. Alle ladies van de Girlscene-redactie waren aanwezig, dus dat was een leuk begin van de week. We hebben altijd honger, dus het kwam goed uit dat er een blik MyMuesli op ons stond te wachten! We kregen de speciale Valentijn-muesli, met gedroogde frambozen en chocoladehartjes. Hoe romantisch! En we hadden er ook nog Coca Cola bij, want zij bezorgden een speciaal flesje, helemaal in Christmas-stijl. Het is wel duidelijk dat de Sint het land uit is ;-).

Er lag ook een super leuk pakketje op het bureau te wachten! Weet je nog dat we vorige week naar een persontbijt van Clarisonic gingen? In het pakketje zat de nieuwe Clarisonic Aria. Yay! Dat wordt testen en kijken of de hoge verwachtingen worden waargemaakt (een zachte, egale huid? Yes please!).

En we blijven even in de huid-sferen, Emma ging die middag naar een event van GladSkin. Het is een nieuw merk dat huidproblemen zoals acne en huidirritatie moet aanpakken. De werking van GladSkin is gebaseerd op de natuurlijke vijanden van bacteriën: de faag. Elk soort faag heeft het voordeel dat die zich helemaal richt op één bepaalde bacteriesoort. Dat is belangrijk, want huidproblemen worden veroorzaakt of verergerd door een  bepaalde bacterie. En die bacterie pakken de producten van GladSkin aan! Let wel: als je die bacterie niet hebt, dan werken de producten ook niet. Maar baat het niet, dan schaadt het niet toch? GladSkin is verkrijgbaar in verschillende vormen tegen diverse huidaandoeningen zoals acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie. Wij zijn heel benieuwd! Je kunt de GladSkin producten hier bestellen. 


Verras jouw lover met Valentijns-muesli! 


Christmas Coca Cola!


De Clarisonic Aria, nu al een beautymusthave. 


GladSkin pakt huidproblemen zoals acne aan door een bacterie te laten verdwijnen. 


Gezellig bij GladSkin.

Dinsdag
Hoewel we in Amsterdam zijn, was Danique in haar hoofd nog in Londen. Ze was vorige week in deze stad om de nieuwe collectie van Primark te bewonderen. Heb jij al gezien wat er binnenkort in de Primark winkels ligt? Lees dan het artikel. Danique ging in Londen altijd naar Costa, wat de Engelse Starbucks is. Zucht, hadden we hier ook maar een Costa, een kopje koffie zou geen overbodige luxe zijn op deze drukke dag. 

In de middag kwam er een oude bekende langs: stagiaire Jitske was in Amsterdam en kwam haar ex-collega's even opzoeken. Hoe leuk! We hebben even bijgekletst en gelachen om de leuke dingen die we met elkaar hebben meegemaakt. Uit ons enthousiasme zijn we vergeten om een foto te maken, oopsie! 

Nadat Jitske weer weg was, gingen we aan de slag met beauty. We hebben een stijltang van GHD uit de Jewel Collectie, daar ging het hartje van beauty-addict Renée wel sneller van kloppen! Deze stijltang kan namelijk niet alleen je lokken steil maken, het apparaat kan ook krullen maken. Kijk, wij houden van multifunctionele dingen. Ook was het tijd om de nagels te lakken met Gwen Stefani's OPI collectie, erg vervelend om dat te moeten testen ;-). De kleuren & ons oordeel mogen we helaas nog niet verklappen, daarvoor moeten jullie Girlscene in de gaten houden. 


Danique bij de Starbucks van Londen... Zulke lekkere koffie! 


De stijltang van GHD uit de Jewel Collection. 


Nagels lakken is ook part of the job ;-). 

Woensdag
Annemerel & Danique begonnen de dag met een koffietasting bij Starbucks. Dat klinkt allemaal heel leuk, maar dat is best hard werken. Drink maar eens vier kopjes koffie binnen een half uur. Woooow, de rest van de dag hebben we zitten stuiteren op kantoor. Het was wel heel gaaf om de verschillende koffie's naast elkaar te proeven, Danique en Annemerel weten nu dus helemaal het verschil tussen Afrikaanse koffie's en koffie's die gemaakt zijn van bonen uit Azië en Zuid-Amerika.

Renée was ondertussen druk bezig met het schrijven van artikelen, ze liep een rondje door de binnenstad van Amsterdam op zoek naar meiden van de streetstyle en ze testte lipsticks van de MAC Collectie van Rihanna die 20 december te koop is. 


De tasting was bij de nieuwe Starbucks locatie op het damrak, tegenover de Bijenkorf.


Oh ja, er was ook mini cheesecake...


Nieuw is ook de kerstspecial die gewoon bij de supermarkten te koop is!


Woooowwww, zoveel koffie geproefd!


Danique en Renée gaan vandaag voor nagelstickers van DA. Koop twee DA nagellakjes en krijg een gratis nailart stickervel cadeau.


Hoe cute is dat gingerbread poppetje?


De RiRi Hearts MAC collectie is weer prachtig, vanaf 20 december te koop.


Renée heeft de lippenstift getest, staat haar prachtig!

Donderdag
Zoals jullie misschien wel weten, is dat we al lekker in de kerststemming zijn. De radio staat regelmatig op de Kerstmis-zender en in huis hebben we de kerstboom al opgetuigd. Danique heeft een prachtige boom die ze graag met jullie wil delen. De kerstboom is -uiteraard- roze en eigenlijk wil ze hem het liefst het hele jaar laten staan. Maar ja, dan is het speciale er ook wel vanaf. 

We kregen een leuk mailtje met een foto van een slide die werd gebruikt tijdens een hoorcollege op de Hogeschool van Amsterdam. Op de slide werd Girlscene in een opdracht gebruikt! Dat is nog eens leuk leren ;-). 

Voor ons was het weer zeer hard werken (maar echt), en we typten niet alleen artikeltjes. We waren ook bezig met iets voor kerst mis, over de details kunnen we helaas nog niets zeggen. Wel geven we jullie alvast een behind the scenes shot waar we uhhh... Bekijk de foto's maar ;-). 

Aan het einde van de middag bezocht Danique de presentatie van de nieuwe collectie van New Look. Wat een vrolijke kleuren! Meer informatie, de prijzen & het report hebben jullie nog van ons te goed, maar we konden jullie de kiekjes niet onthouden!


Danique's pink Christmas tree!


Hoe vind je deze kerstbal?!


Deze boom brengt je meteen in de kerststemming. 


Girlscene werd genoemd in een hoorcollege op de HvA! 


Gekke bekken trekken hoort ook bij onze baan...


...En nee, dit was niet in de pauze. Dit is voor een speciaal artikel voor de kerst, over de details zwijgen we nog. 


New Look's nieuwe collectie barst van de frisse kleuren.


En er zijn ook genoeg items met patroontjes. 


Hoe leuk is de meest linkse outfit?! En we zijn ook gek op de accessoires. 

Vrijdag
TGIF! We begonnen de dag met een nieuwtje over een goede actie van Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson. Zij vond dat ze te veel is gephotoshopped op een nieuwe poster van Pretty Little Liars en liet dat weten via Instagram. Het artikel lees je hier. Go Ash! Verder was Emma een beetje zenuwachtig, omdat ze een keertje de computer moest inruilen voor een cameraploeg. Ze is samen met een cameraman en een geluidsman de straat op gegaan om meiden te interviewen over geld en de feestdagen. Het filmpje kun je binnenkort op Girlscene verwachten. 

Ondertussen werd er gewerkt... En (je raadt het misschien al) gegeten. Er waren bonbons van Hotel Chocolat -who cares, we hebben toch dikke truien aan- en Renée at als lunch falafel. Oei, we waren er vorige week al bang voor dat we elke week langs de falafeltent zullen gaan. Maar lekker was het wel! 


Met een filmploeg de straat op, spannend! 


Een kerst bonbon van Hotel Chocolat, die ging er wel in. 


Yummyyyyyyyy, falafel!

Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée