Beauty

Tijd besparen met de Beautybox!

De Beautybox van november is uit! De box is gevuld met vijf beauty goodies die je kunt uitproberen en testen. Drie van de vijf producten zijn full size, wat betekent dat het een grote verpakking is die je in de winkel vindt. De andere twee zijn goede samples van Glamglow en Toni & Guy. Ben je benieuwd wat er deze maand in de Beautybox zit? Girlscene zette het op de foto.


De box kost zoals altijd € 14,95 per maand en dat is inclusief verzendkosten. Daar staat tegenover dat de waarde van de box meer is dan de € 14,95. 


Toni & Guy Dry Shampoo – € 11,99
Droogshampoo is het geheim van haarstylisten tijdens fashion weeks en fotoshoots. Het zorgt er niet alleen voor dat vet haar er weer net gewassen uitziet, want het geeft ook body en volume aan het haar. 


Beautyuk Glam Nails – € 3,50
Lak je nagels met een felrode kleur, zoals deze van Beautyuk. De finish is glossy zoals een topcoat en het resultaat is long lasting waardoor de kleur lang op je nagels blijft zitten. 


Beautyuk Posh Pout – € 4,50
Girlscene is gek op deze chubby lipbalsems. De kleur corally incorrect past goed bij de nagellak die in deze Beautybox zit. Perfect voor de feestdagen! 


GlamGlow Mude Eye Mask – € 49,95
Veel celebrities in Hollywood lopen weg met high end merk GlamGlow. Jij kunt nu ook kennis maken met het merk met een royale sample (ter waarde van € 4,25) van het eye treatment masker. 


Majic Beauty Eye Majic – € 9,95
Breng je oogschaduw in een keer aan met deze Eye Majic setjes. Druk de pad tien seconden tegen het oog en vervaag vervolgens de kleuren met elkaar zodat je geen harde lijnen ziet. Herhaal op het andere oog, maak het af met mascara en je bent klaar voor een avond uit of een date. 

Ben jij geabonneerd op de Beautybox? Naar welke producten kijk jij het meeste uit?

Must reads 👀