Celebs

Celebs at Queen B’s viewing party

Dat de Girlscene redactie fan is van het onlangs in Nederland geïntroduceerde kledingmerk Boohoo, moge duidelijk zijn. Hoofdredactrice Danique leende voor de EMA's een prachtige jurk van Boohoo en heeft de afgelopen maanden een aantal hele mooie items van Boohoo aan haar kledingkast toegevoegd. Maar niet alleen Girlscene is fan van Boohoo, de celebs zijn ook fan van het betaalbare merk. Afgelopen week vierde Boohoo een feestje met een private viewing party voor Beyoncé's concert en wij hebben de beelden!


Actrice Zoë Saldana droeg een stijlvolle camelkleurige jas.


Actrice, danseres, zangeres en BFF van Nina Dobrev, Julianne Hough was pretty in black. Haar lange haren waren brand new, haar korte coupe die ze ruim een jaar rockte is sinds vorige week niet meer, Julianne heeft haar haren verlengt met wat extensions.


Fashion Designer en The Hills & The City-Alumn Whitney Port was ook bij de Viewing Party van Beyoncé aanwezig, dat zijn een paar hele strakke buikspieren.


Actrice Anna Kendrick rockte in een kantenjurkje gecombineerd met een leren jasje.


Actrice en zangeres Victoria Justice draagt een bikerjasje met sequins van Boohoo!


Noah – Miley's kleine zusje – Cyrus draagt een witte playsuit, het faux-fur vest shop je hier.


Ook de Fashion Police was present, in de vorm van Kelly Osbourne.


Er waren natuurlijk ook mannen aanwezig op het feestje van Boohoo, Twilight acteur Kellan Lutz zag er mighty fine uit op het feestje.

Ken jij de webshop Boohoo.com al? Welke celeb vind jij het best gekleed? Wij kiezen voor Julianne Hough's All Black Biker Chic-look.

Bron beeld: Boohoo.com

Must reads 👀