Beauty

10x Long lasting oogschaduw

Als je een druk leven hebt is er geen tijd om gedurende de dag elke keer je make-up bij te werken. Daarom is het handig om multifunctionele producten in je stash te hebben waarvan je weet dat het de hele dag muurvast blijft zitten. Tegenwoordig spelen cosmeticamerken in op de behoefte van busy ladies en ontwikkelden zij onder andere long lasting oogschaduw. Girlscene zet er negen op een rij en deelt een paar ultieme favorieten.

De sticks…
Een swipe over je ooglid, mascara en je bent klaar. Ideaal voor onderweg! Dit multitask product dient meteen als eyeliner.


Rimmel ScandalEyes Eye Shadow Stick – € 6,99
Jumbo oogschaduwpotloden voor een snelle ooglook. De structuur is romig, waardoor de potloden over je oogleden glijden. De Eye Shadow Sticks zijn ook verkrijgbaar in een bronzen kleur en zwart.

Kleuren: Bulletproof Beige, Witness White, Paranoid Purple


GOSH Forever Eyeshadow Sticks – €9,79
Wat fijn is aan de eyeshadow sticks van GOSH is dat ze heel goed over de huid glijden en goed gepigmenteerd zijn. Je betaalt iets meer voor deze sticks dan voor een gemiddelde potlood, maar daarvoor krijg je wel een product terug dat je niet hoeft te slijpen. Aan de onderkant draai je namelijk aan de stick waardoor het potlood omhoog komt. Daarnaast zijn de kleuren mooi en gevarieerd van neutraal bruin tot grijs, blauw en groen. 
 


Essence Stay No Matter What Eye Pencil
 – € 2,59
Gebruik de Stay No Matter What Eye Pencils als een oogschaduw of eyeliner. Dit potlood is harder dan de Rimmel ScandalEyes Sticks, maar brengt net zo makkelijk aan en blijft bovendien zitten tot je het er weer afhaalt. 

Kleur: Chocolate Brownie


ELF Jumbo Eyeshadow Stick – € 2,50
De Jumbo Sticks van ELF (Eyes Lips Face) zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Je kunt deze sticks ook gebruiken om een smokey eye te maken, vooral met donkere tinten zoals dit blauwe potlood. Vervaag de oogschaduw voordat het 'droog' is met je vingers of een kwast en breng daarna oogschaduw aan. ELF heeft een eigen webshop waar je budget make-up kunt kopen.

Kleur: Like A Boss


Clinique Chubby Stick Shadow Tint – € 19,50
Op zoek naar een luxe variant? Clinique heeft 8 Chubby Stick potloden voor de ogen, waaronder deze nachtblauwe kleur.

Kleur: Big Blue


Yves Rocher Oogpotlood 2-in-1 – € 8,90
De Yves Rocher sticks dienen als oogpotlood en oogschaduw in één, wat betekent dat gewoon op je ogen blijft zitten als het regent buiten. Naast deze paarse kleur – staat mooi bij elke oogkleur – zijn er twee andere kleuren verkrijgbaar.

Kleur: Violet éléctrique

De crème varianten…
Oogschaduw en oogschaduwbasis in één. Breng een laagje oogschaduw aan over dit product of gebruik het op zichzelf.

Maybelline Color Tattoo – € 9,99
De Color Tattoo oogschaduws zijn getest door onze collega's van Beautyscene. Het oordeel? Makkelijk aan te brengen (ook met je vingers) en goed te mengen. En ook belangrijk: het is inderdaad long lasting

Kleuren: Bad to the Bronze, Tough as Taupe, Tenacious Teal en Bold Gold. 

Catrice Made To Stay Highlighter Pen – € 3,89
Highlight je oogleden, binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot met dit potlood. Te koop in drie verschillende highlight tinten, zodat er voor elke huidskleur een bijpassende kleur is. 

Kleur: Eye Like!

De vloeibare versies…
Vergelijk het met vloeibare foundation of vloeibare highlighter. Het voelt nat aan als je het aanbrengt en droogt mat op, waardoor het niet meer van je ogen gaat tot je aan de slag gaat met oogmake-up remover.


Yves Rocher Langhoudende Oogschaduwcrème – € 13,90
Een variant op de crème en potloden is deze vloeibare oogschaduw van Yves Rocher. Zodra dit is opgedroogd blijft het muurvast zitten door de waterproof substantie. Te koop in 9 kleuren.

Kleur: Bronze (maar het is groen) 

De gekleurde oogschaduwbasis…
Basis, eyeliner of oogschaduw: met gekleurde oogschaduwbasis kun je alle kanten op. 

Sigma Eyeshadow Base – € 13,95
Sigma is in Nederland online verkrijgbaar en naast de bekende Sigma kwasten verkopen ze ook oogschaduwbasis. Gebruik het als eyeliner, oogschaduwbasis of oogschaduw alleen. Er zijn verschillende tinten, waaronder nude. 

Kleur: Sculpt

Gebruik jij long lasting oogschaduw? Welke gebruik je het liefste?

Pin je favoriete beauty items in Pinbook

Must reads 👀