Fashion

De blog van… Esmée

Esmeé Helder is een 19-jarig meisje uit Groningen, dat op haar blog Fashion-Fever.nl schrijft over haar passie voor mode en beauty. Op Fashion-Fever.nl post Esmeé haar outfits, maar reviewed daarnaast ook haar favoriete beauty producten. Esmeé doet op dit moment een opleiding tot visagiste en deelt dus ook regelmatig haar tips & tricks.

Mode
Esmeé haar outfits zijn een mix tussen chic en stoer, maar heeft altijd een vrouwelijke touch. Haar favoriete items voor aankomende winter zijn de leren broek en de fake fur coat; beide zie je dus ook regelmatig terug komen in haar outfitposts. Daarnaast post ze ook haar nieuwe aankopen op haar blog; Esmeé is een groot fan van Jimmy Choo en Yves Saint Laurent, maar haar favoriete winkel blijft toch wel good old ZARA.

Beauty
Naast dat ze een passie voor mode heeft, is Esmeé vooral ook dol op make-up. In september is ze begonnen met een opleiding tot visagiste; iets wat ze goed toe kan passen bij haar beauty posts. Haar favoriete make-up merk is zonder twijfel MAC, maar ook Catrice vindt ze heel fijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op Esmeé’s blog Fashion-Fever.nl

Wat vind jij van Esmée's blog?