Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Paris Hilton

Paris werd samen met haar liefje River Viiperi gespot op het vliegveld. De zonnige en tropische onderkant van haar outfit maakt ze stoerder met leren items. Ze heeft een 'betaalbare' designertas van Guess bij zich die Paris combineert met een maxirok, een rib top en leren jasje.

Alessandra Ambrosio

Alessandra recyclet haar Michael Kors tas. Verder heeft ze een oversized jas aan, een coated jeans om haar benen en stoere booties aan haar voeten. Omdat het de laatste tijd zo koud is in New York trok het model een dikke wollen trui aan.

Emma Watson

Emma rent over de straten van Londen terwijl ze aan het shoppen is. En shoppen doet ze op comfortabele, platte leren laarzen. Daarin draagt ze een strakke zwarte jeans. Haar bovenkleding bestaat uit een eenvoudige witte blouse – waarvan ze de mouwen omsloeg – en een cape.

Vanessa Hudgens

Vanessa probeert weg te duiken, maar een paparazzo heeft haar al op de gevoelige plaat vastgelegd. Misschien heeft ze niet door dat ze opvalt met deze galaxy legging aan? De legging draagt Vanessa met Clog schoenen en een bontjas. 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth is wederom op het vliegveld. De outfit waarin ze vliegt bestaat uit een grijze pantalon – want, business meeting -, zwarte puntige boots met witte zool en een comfy grijze top met donkergrijze mouwen. Om het eentonige geheel op te fleuren heeft ze haar felrode tas meegenomen. 

Kelly Osbourne

Date night voor Kelly en haar verloofde. Samen zijn ze op weg naar een concert van Beyoncé in Los Angeles. Kelly neemt de tartan trend serieus en gaat voor een geblokte broek, cropped leren jasje en opvallende pumps. De clutch is van Alexander McQueen.

Gwen Stefani

Gwen is still going strong op hoge hakken met haar babybuik. Haar klassieke look is eenvoudig met hoge laarzen, panty, hooggesloten jurk en hippe jas die erg lijkt op een Emilia Wickstead coat. Haar zonnebril is mat en ook Gwen heeft een opvallende rode tas bij zich.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie (en haar Givenchy tas die niet van haar zijde wijkt) is weer op het vliegveld. Ditmaal arriveert het model in Los Angeles. Op haar neus staat een grote zonnebril om haar vermoeide ogen te verbergen. Rosie draagt zwarte skinnies, high heeled laarzen, een grijze kasjmier trui en een wit jasje om haar schouders gedrapeerd. 

Jessica Simpson

Jessica is gespot met laarzen met hoge hak. Jessica besloot om deze schoenen te combineren met een legging in bloemenprint en een korte zwarte jurk met een blazer. Om haar nek hangt een lange ketting en om haar arm een designer tas. 

Ashley Tisdale

Ashley poseert voor haar jaarlijkse kerstfoto met de kerstman. Ze gaat voor een basic look met grijze skinny jeans, zwarte enkellaarzen en lichtgrijze top. Het goud van haar Michael Kors horloge past bij de gouden details van haar jasje. 

Wie rockt volgens jou de look?

Beeld: Reporters & Getty Images

Must reads 👀