Fashion

Shopping & Inspiratie: Feestelijke jumpsuits

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: Party Jumpsuits.

De feestdagen komen nu al heel dichtbij. Eerder schreven we al over de ultimate partybags en ook deze keer laten wij ons inspireren door het partyseizoen. Want wat trekken we dit jaar aan met kerst of NYE? Gaan we voor een good old jurkje of kiezen we dit keer voor een sexy jumpsuit? Ieder jaar keren ze in grote getale terug, de jumpsuit is een blijvertje! Heb je dit jaar geen zin in een jurkje of wil je een comfy item aan? Een jumpsuit biedt de oplossing. Ga voor een sexy strapless exemplaar, chic zwart of bezaaid met kant en pailletten. Bijna iedere webshop heeft wel een jumpsuit in de collectie, zo hebben Boohoo, H&M, New Look en ASOS veel jumpsuits in de aanbieding voor een leuk prijsje.


bron

 
beeld: H&M


bron

Maar hoe combineer je een jumpsuit zo feestelijk mogelijk voor bijvoorbeeld kerst of Oud & Nieuw? Als je een simpel zwart exemplaar hebt kun je die combineren met een paar mooie hakken, opvallende clutch en kun je uitpakken met je haar en make-up. Een opvallende jumpsuit heeft daarentegen niet veel nodig. De pailletten jumpsuit van New Look is flink over the top maar staat heel mooi met een paar zwarte hakken en simpel zwart tasje.


bron


New Look – H&M


New LookNew Look  

Jumpsuits zijn niet alleen voor meiden met lange benen, maar het juiste exemplaar vinden kan erg lastig zijn omdat er geen lengtematen in jumpsuits zijn. Webshop ASOS heeft daarom jumpsuits voor meiden die wat kleiner zijn, de jumpsuits zijn een onderdeel van de petite collectie, die items voor kleinere meiden bevat.


ASOSASOS

Vind je een jumpsuit met lange pijpen too much? Dan kun je gaan voor een playsuit, oftewel een jumpsuit met korte pijpen. Ook deze is ideaal voor een avondje uitgaan, draag er een panty onder en een mooi paar hakken of laarsjes. 


ASOS – ASOS


H&M – Nelly

Kies jij deze feestdagen voor een jurkje of een mooie jumpsuit?

Must reads 👀