Fashion

London baby: de lentecollectie van Primark!

Primark oh Primark, wat zijn we dol op jou! Bij een bezoekje aan deze winkel zit onze winkelmand meestal helemaal vol (oeps!), maar hoe kan het ook anders met die musthave kleding & items met een prijskaartje waar je portemonnee blij van wordt?! Girlscene's Danique reisde af naar pretty Londen om de nieuwe collectie te bekijken. Als je benieuwd bent naar wat er binnenkort in de Primark winkels ligt, lees dan snel verder en krijg een sneak peek van de lentecollectie!

Primark doet goede zaken dit jaar. De ene na de andere Primark winkel wordt uit de grond gestampt (onlangs werd een Primark in Eindhoven geopend en er staan nog genoeg openingen op de planning) en alle items gaan als warme broodjes over de toonbank. Daar doen jullie ook goed aan mee, we hebben nog nooit zoveel kandidaten gehad voor een winactie als voor shoptegoed bij Primark.

Primark komt oorspronkelijk uit Ierland en daar is de winkel ook booming, net zoals in Engeland. De filialen zijn zo groot als een voetbalveld (oké, dat is overdreven maar zo voelt het wel als je daar rondloopt), de onesies zijn niet aan te slepen en binnenkort loopt iedereen in een kersttrui van Primark. De nieuwe items liggen als eerste in de Engelse en Ierse winkels. Vandaar dat we een gat in de lucht sprongen toen we een uitnodiging van Primark kregen om de nieuwe collectie te bekijken in Londen! Onze favo winkel in zo'n wereldstad? Yes please! Samen met Fashionscene's Daphne vertrok Danique gisteren naar Londen.

Dag 1


Ready for take off! 


Gezellig met Daphne.


Er is geen betere tijd om in Londen te zijn, de hele stad is versierd met gezellige lichtjes. Liefde! 


De eerst schade is geleden bij Topshop ;-). 


Danique's outfit voor het diner. 

Dag 2


Hoe cuuuute is dit Engelse ontbijtje?!


Na een kopje Costa koffie was het tijd om de nieuwe collectie te bewonderen!

De lentecollectie van Primark
De vrouwencollectie van Primark staat komende lente in het teken van grafische prints, sugar-sweet kleuren, dreamy stoffen en futuristische details. Denk aan poederroze colbertjes, rokjes met vrolijke tribal print en broekjes met een tropische print. De schoenen mogen deze lente opvallen. We zien torenhoge wedges met een druk patroon op de hak, kleurrijke pumps en misschien wel het opvallendst: waterschoenen (je weet wel, die schoentjes die je vroeger had). Qua accessoires voeren vrolijke kleuren de boventoon, hoe feller hoe beter! Ook is de kleur goud een grote hit dit najaar. 

Primark heeft de kleding en items in verschillende stijlen onderverdeeld: Modern Couture, Dream Punk, Hip Trip, Bubblegum High en Polaroid Nostalgia.

Vanaf januari zullen de kleding en accessoires de winkels binnen druppen. Om de zoveel dagen liggen er nieuwe items in de winkel, dus houd Primark in de gaten!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Primark? Ben jij wel eens in een Primark in Engeland geweest?

Must reads 👀