Beauty

GOSH Illuminating Eye Roll-On

Goed nieuws voor meiden die last hebben van donkere kringen onder hun ogen! Cosmeticamerk GOSH brengt een oogroller uit die de huid onder de ogen er weer fris uit laat zien. GOSH Prime 'n refresh illuminating eye roll-on is de naam van dit product. Het licht de huid onder de ogen op, vervaagt fijne lijntjes en pakt donkere kringen en wallen aan. Girlscene is benieuwd of het werkt en test het uit.


Je hebt weleens van die dagen dat je opstaat en denkt… Goh, wat is er met mij gebeurd? Wanneer je er zo vermoeid uitziet alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden, zit er maar een ding op: de donkere kringen en wallen onder je ogen verdoezelen met make-up.


GOSH Prime 'n refresh illuminating eye roll-on is dus een oogroller met drie metalen balletjes. Die voelen koel aan op de huid, waardoor het je meteen wakker en fris maakt. SpectraFlex verbergt fijne lijntjes en imperfecties, Matrixyl 3000 stimuleert de collageen productie en Gatuline In-Tense vermindert rimpels en verbetert de versteviging van de huid. Kigelia – Afrikaans fruit – verzacht de huid.

Of het echt werkt laten we nog even in het midden. Het belangrijkste is op dit moment het resultaat op korte termijn. Verdwijnen die donkere kringen als sneeuw voor de zon?


Hoe werkt zo'n oogroller? Allereerst kun je het in de koelkast bewaren, zodat het goed koud is en verfrissend aanvoelt. Vooral in de zomer is dit een aanrader! Vervolgens knijp je in de tube, zodat de witte vloeistof naar boven komt. Met de roller breng je het aan vanuit je binnenste ooghoek onder je ogen naar de buitenste ooghoek. Klop en blend het met je ringvinger.


Voor…


Links met de illuminating oogroller. De substantie is glad, voelt koel aan en is vergelijkbaar met een vloeibare highlighter. 


Hier zie je goed dat het lijkt op een vloeibare highlighter. Tijd om het in te kloppen met je ringvinger!


Na


Close-up


Voor – GOSH links, rechts niets – na


Wat vind ik?
Verpakking:
Een perfecte verpakking voor een oogroller. De tube is in te knijpen, waardoor je zelfs het laatste restje eruit krijgt. Daarnaast is het een handzame verpakking die je mee kunt nemen in je (toilet)tas.
Substantie: Vloeibaar, zonder van je gezicht te druipen. Vergelijk het met een vloeibare highlighter. 
Werking: Rol het onder je ogen, klop het in en je bent klaar. Het voelt koel aan en licht de donkerheid onder de ogen op.

Resultaat
Een frissere blik, maar je ziet nog wel wat donkerheid onder de ogen. Dit product is niet te verwarren met concealer, dus het is logisch dat donkere kringen niet spontaan verdwijnen. De grauwige kleur is weg en het blend mooi met concealer.

Is GOSH illuminating eye roll-on een musthave? Volgens Girlscene niet. Het voelt lekker aan onder de ogen en het laat je er net even iets beter uitzien. Negatieve punten zijn er ook niet, maar een illuminating concealer doet net iets meer voor je op korte termijn.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   ♥ ♥ 6/10

GOSH Prime 'n Refresh illuminating eye roll-on is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 12,49. 

Gebruik jij een oogroller? Wat vind je van dit effect?

 

Must reads 👀