News

Gossip Girl(scene) week 49

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

De Victoria's Secret Show wordt op 10 december in de US uitgezonden op TV, ter promotie van de show playbacken Angels Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en (natuurlijk) Doutzen Kroes Taylor Swift's hit 'I Knew You Were Trouble' bekijk de vrolijke video hierboven!


Bron beeld: Reporters

Harry Styles won dit jaar meerdere awards met One Direction, maar afgelopen week won hij een award die helemaal alleen van hem is. Geen award voor zijn zangkunsten dit keer, maar voor zijn stijl. Hij won de prestigieuze Britse Style Award. 'Style' is Harry op zijn lijf geschreven natuurlijk, hij heet niet voor niets Harry Styles.

De jaarlijkse kerstkaart van de Kardashians is deze week onthuld, de fotograaf van de shoot was de beroemde fotograaf David Lachapelle. De hele shoot is vastgelegd voor de kerstspecial van Keeping up with the Kardashians die afgelopen weekend in de US werd uitgezonden. Er missen nogal wat familieleden op de foto, niet alleen mannen Scott, Lamar en Kanye zijn niet op de foto te zien, ook broertje Rob is in geen velden of wegen te bekennen. Vreemd verhaal.

Tom Daley, Olympisch schoonspringer (hij won in Londen de bronzen medaille), plaatste deze week een video op zijn Facebook waarin hij vertelt dat hij een relatie heeft met een man. Tom had zelf niet verwacht dat hij verliefd zou worden op een man en vertelt ook nog steeds dat hij meisjes heel leuk vindt, maar op dit moment is 'ie super gelukkig met een man. Welke man Tom's hart gestolen heeft is niet helemaal duidelijk, maar het gerucht gaat dat het om de Amerikaanse regisseur (en Oscar winnaar!) Dustin Lance. GOOD FOR YOU TOM!!!! We hopen dat je nog heel lang gelukkig zult zijn, met wie dan ook…


Bron beeld: Reporters

Zangeres Rita Ora heeft een filmrolletje bemachtigd, en wel in de film 'Fifty Shades of Grey'. Rita zal de rol van Christian's zusje Mia. De opnames van Fifty Shades of Grey hebben nogal wat vertraging opgelopen doordat Charlie Hunnam eerst wel en daarna toch weer niet de rol van Christian zou gaan spelen. Opnames zijn de week gestart en de verwachting is dat de film in 2015 in de bioscoop te zien zal zijn. Bovenstaande foto werd gemaakt tijdens de opnames van de film.

Watch on YouTube

Justin Bieber releasde deze week de video voor zijn nieuwe single "All That Matters". En wat voor video.. in de video zien we onder andere een halfnaakte Bieber, veel kijkplezier!  


Bron beeld: Reporters

Katy Perry heeft een nieuw (vrijwillig) bijbaantje, ze is sinds deze week ambassadeur voor Unicef! Way to go Miss Perry!

Meer Katy Perry nieuws, deze week werden officiële foto's met haar boyfriend John Mayer gepubliceerd, de foto's zijn ter promotie van hun duet 'Who you love'.

De zwangere Kelly Clarkson scoort deze week een nummer één hit in de US met haar kerstsingle 'Underneath the Tree'.  Wat vinden jullie, grote kersthit of snel vergeten?


Bron beeld: Reporters

Weinig Miley Cyrus nieuws deze week (that's a first), maar eh… omdat we het toch niet kunnen laten… Miley Cyrus is de meestgebruikte zoekterm in 2013 bij zoekmachine Yahoo… Hoe kan het ook anders, op Girlscene.nl zal ze ook vast de meest gebruikte term zijn ;-), sorry we're not sorry!

xoxo,
Girlscene

Must reads 👀