Behind the Girlscene-redactie: #49

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's.

Maandag
Happy December! De maand van de feestdagen, vakantie en lekker eten. Omdat het december is heeft Danique meteen Sky Radio aangezet en luisterden we alle kerstliedjes. 

De week zelf begon minder leuk, omdat acteur Paul Walker in het weekend is overleden. Ironisch genoeg is de Fast and the Furious-acteur overleden door een auto-ongeluk. Girlscene is het nieuws natuurlijk niet ontgaan en we schrokken erg toen we de foto's zagen van de auto na het ongeluk. Of nou ja, auto... Het was niet te zien dat het ooit een auto was. Rest in peace, Paul Walker.

Annemerel werkte deze maandag vanuit huis, omdat ze meerdere afspraken had staan. Daardoor was het wel erg rustig op kantoor, omdat alleen Danique en Renée in Amsterdam waren. Renée begon net zoals vorige week de dag bij het postkantoor om de nodige pakketjes te versturen en nieuwe enveloppen te halen. Wist je dat we wekelijks zo'n tien enveloppen vol goodies naar lezeressen sturen? Je gouden tips mag je natuurlijk altijd naar info@girlscene.nl sturen en wie weet krijg jij ook een goedgevulde envelop op de deurmat. :-)

's Middags was het tijd om nagels te lakken. Dat moet ook gebeuren, toch? ;-) Sally Hansen stuurde fijne lakjes op die Girlscene mag testen! Het duurt nog even voordat de kleuren in de winkel liggen, maar we kunnen in ieder geval zeggen dat we erg te spreken zijn over de Complete Salon Manicure collectie! 


De buit van het postkantoor op weg naar kantoor. Enveloppen en postzegels genoeg voor de komende week


Emma zal zo blij zijn als ze dit dinsdag op haar bureau ziet liggen. Als serie addict was ze helemaal in haar nopjes met het eerste seizoen van American Horror Story. En guess what? Lewis PR stuurde haar meteen seizoen twee op omdat ze zo'n grote fan is. Merci!

Dinsdag
In de vorige behinds kon je lezen dat we bijna op 1,6 miljoen unieke bezoekers zaten, en deze week was het zover! Ein-de-lijk hebben we het magische getal bereikt en we zijn super trots. Nogmaals super bedankt voor jullie trouwe bezoeken aan de site :-). 

Een vrolijke dag dus, dat is misschien de reden waarom het zo druk was op de redactie ;-). Maar het kan ook gewoon zijn omdat Danique, Emma en Renée op het kantoor waren, dan is het altijd een dolle boel met veel grapjes. Er werd in ieder geval gewerkt aan een six pack (haha). 

Op de redactie hebben we een nieuwe verslaving: falafel. In de Leidsestraat zit Maoz, een Vegetarisch afhaalrestaurant waar ze falafel verkopen als salade of in een broodje. Fashionscene's Daphne en Girlscene's Danique gingen in hun pauze even langs deze heerlijke winkel om een salad box voor €4,90 te halen. Je krijgt dan falafel balletjes en een box die je zo vol met verschillende groentenkunt scheppen als je wil. Mmmm, we moeten oppassen dat we dit niet elke dag gaan halen! 


Ein-de-lijk!


Jammieeee, falafel

Woensdag
Emma ontbeet woensdag bij U PR, tijdens een speeddate voor Clarisonic. Clarisonic komt in februari met een nieuwe reinigingsborstel en wij kregen alvast een sneak preview. We mogen nog niet te veel vertellen over de Clarisonic Aria, maar binnenkort kun je zeker meer informatie verwachten. Emma is in ieder geval overtuigd, zij kan niet wachten om hem uit te testen. Girlscene heeft voorganger Clarisonic Mia al getest, lees de review hier

Danique was niet aanwezig op het kantoor, maar zat in het vliegtuig richting Londen! Nee, niet omdat ze op vakantie was, maar omdat ze de nieuwe collectie van Primark mocht bewonderen samen met Fashionscene's Daphne en andere journalisten.

Verder was het redelijk rustig op het kantoor, behalve toen de dames van Vrouwen.nl weer een nieuwe challenge gingen opnemen. Claartje werd opgemaakt door een geblinddoekte Pauline, je kunt je voorstellen dat de make-uplook er praaaaachtig uitzag.. not. We hebben ons in ieder geval rot gelachen, maar wel muisstil want intussen liep het filmpje gewoon door. Hopelijk kun je ons gegiechel niet op de video horen ;-). 


De nieuwe Clarisonic Aria, hierover lees je later meer!


Daphne en Danique, onderweg naar Primark in Londen

Een geblinddoekte Pauline die een heeel mooie make-uplook bij Claartje probeert te maken

Donderdag
Oh - Em - Gee. Er zijn geen woorden voor dit weer. Geen woorden. Op het moment van schrijven hopen we alleen maar dat we thuis kunnen komen, en het liefst zonder teveel kleerscheuren. 

Ondertussen hoopt Danique dat ze vanuit Londen terug kan vliegen naar Nederland. Vandaag bezocht ze namelijk Primark in Londen en zag ze als eerste de lentecollectie voor aankomend jaar. Zo spannend! En zo leuk ook. We hebben al veel dingen op onze wishlist gezet en zijn aardig onder de indruk van alle nieuwe items. Je kunt hier het artikel bekijken. 

Renée pakte zich ondertussen in om even naar de Appie te gaan. Het is Sinterklaas en de kruidnotenpot is he-le-maal leeg (we blamen de baas die vijf keer per dag een hand meenam). Nadat Renée eenmaal de storm had getrotseerd was er geen kruidnoot te bekennen in de supermarkt. Wat?! Ze keerde terug met een chocoladeletter - B, meer keus was er niet - en een pak rijstwafels voor Emma. Happy Sinterklaas.


Get in our tummy! Emma en Renée hebben maar een chocoladeletter gegeten om Sinterklaas te vieren


De perfecte tijd om naar Londen te gaan... Check alle kerstlichtjes


Onze favoriete combi van de Primark voorjaarscollectie


Volgend jaar bij Primark te koop!


Love it! 

Vrijdag
'All by myseeeeelf' werd er op de redactie gedraaid. Emma was namelijk helemaal alleen op het kantoor, zonder Danique, Annemerel en Renée. Danique en Renée werkten vanuit huis, en Emma moest het doen met een uitzicht van lege plekken en een stapel pakketjes. Voordeel was dat we elkaar niet meer konden afleiden en we daardoor super veel konden schrijven. Minpuntje: Girlscene-redactie die dag corvee, wat betekende dat Emma dat alleen moest doen. Gelukkig schoten lieve collega's Karin en Kristie van Ze.nl haar te hulp. Ahhhhw! 

Onze Fashionscene collega Tess had een meeting met iemand van Maison PR en ontving drie Karl Lagerfeld x Specsavers brillen. Fashionscene heeft al eerder geschreven over de collectie geschreven en wij zijn er dol op! De brillen moesten uiteraard meteen getest worden, Tess en Emma namen deze vervelende taak op zich. Emma was meteen verliefd op haar montuur, ook al heeft ze geen bril nodig. Ze is er serieus over aan het nadenken om het montuur met glazen zonder sterkte aan te schaffen ;-). 


Het uitzicht van Emma op vrijdag... Lege plekken en heel veel pakketjes


De Karl Lagerfeld x Specsavers brillen móésten natuurlijk meteen getest worden

Wat heb jij dit weekend gedaan?
Love,
Danique, Emma, Annemerel en Renée