Celebs

10x Celebs voordat ze beroemd werden

Het is misschien lastig voor te stellen, maar voordat ze beroemd waren, waren celebs ook maar hele gewone mensen. Sterker nog, het zijn nog steeds hele normale mensen, die af en toe naar het toilet moeten. Het enige verschil is, dat ze nu een iets ander leven leiden dan de gemiddelde wereldburger. Net als 'normale' mensen worden celebs ouder en verandert hun uiterlijk, maar bij celebs is dat verschil vaak net iets groter dan bij anderen. Kijk mee..

Demi Lovato stond al vroeg in de schijnwerpers, op haar achtste belandde ze in de TV serie Barney & Friends, deze foto werd nog daarvoor genomen, toen Demi nog haar melkgebitje had. Demi is qua uiterlijk veel veranderd sinds die tijd, maar we herkennen haar nog steeds in de foto.

Emma Stone wist al vroeg dat ze actrice wilde worden, maar haar eerste echte rol speelde ze pas op haar zeventiende, in een tv-film. Dat heeft Emma de afgelopen jaren met rollen in Easy A, The Help en Crazy, Stupid, Love (om zomaar eens een paar films te noemen) snel goed gemaakt.

Taylor Swift was op de basisschool en middelbare school een outsider met weinig vriendinnen, maar wie het laatst lacht, lacht het best. Moet je nu zien wie de superster is!

Katy Perry is van nature een blondine, maar hoewel ze haar haren af en te blauw verft, of knalroze, zwart is toch de haarkleur waaraan we Katy het best herkennen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie was het schattigste kindje van het land? Selena Gomez. Net als Demi Lovato speelde Selena vanaf haar achtste in de serie 'Barney & Friends', de rest is geschiedenis.

Ahhhh hij zou zomaar bij jou in de klas kunnen zittten, de jongen in de knalroze sweater links. Een paar jaar later was hij superster en vrouwenmagneet Harry Styles.

Justin's knuffel was vroeger zijn trouwste maatje, we zijn benieuwd of de Biebster nog steeds met zijn knuffel slaapt..

Lea Michele herken je meteen in deze kinderfoto van de 27-jarige actrice. Lea stond al vroeg in de schijnwerpers, maar niet voor de camera, Lea begon haar carrière op Broadway.

Het lijkt nog maar pas geleden, dat Miley een schattig klein meisje was. Inmiddels is ze de schattige periode RUIM voorbij. But we still love her!

Het is niet moeilijk om Jennifer Lawrence in de linkerfoto te herkennen. De Hunger Games-ster is geen spat veranderd met haar 13-jarige zelf, op een ander kapsel en een goede make-up artist na dan..

Welke celeb was volgens jou het schattigste kind? 

Bron beeld: Reporters

Must reads 👀