Fashion

Shopping: musthave beanies en oorwarmers

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: houd je hoofd warm met beanies!

Het wordt nu toch zo langzamerhand wel ijzig koud, dus tijd om een goede muts te shoppen die je koppie lekker warm houdt. Fashionscene zocht de leukste beanies, oorwarmers, mutsen, hoofdbanden en turbans voor je uit. Lekker warm én fashionable. Laat je inspireren door de bloggers en celebrities die graag een warm hoofddeksel dragen. Happy shopping!

Dat celebrities, bloggers (en wij!) fan zijn van beanies, is niets nieuws. Bekende beaniedragers zijn Cara Delevingne, Rihanna, Rita Ora, maar ook Victoria’s Secret model Candice Swanepoel. Zij droeg tijdens de fashionshow van 2013 de million dollar fantasy bra, maar in het dagelijks leven gaat zij liever wat meer casual gekleed. Hier draagt Candice een stoere herfstlook. Zij combineert haar zwarte beanie met een een fluffy vest, short en parka jas. Ook Tess en Daphne van Fashionscene zijn fan van stoere beanies.


Foto: Getty Images


Fashionscene's Tess en Daphne


bron


Best friends beanie / Simpele zwarte beanie / You / Me beanie

Last van koude oren? Houd je oren extra goed warm met een earmuff! Deze fluffy oorwarmers zijn er superschattig uit en passen perfect bij de fake fur trend. Cara Delevingne houdt ook haar oren lekker warm met een earmuff.


bron

bron


Oorwarmers / Fluffy oorwarmers

Met een dikke warme muts kun je de Nederlandse winterbuien zeker trotseren. Dit najaar is een grote pompom erop helemaal hip. Simpel zwart of met een kleur of print, wij houden er van. Zo ook blogger Lizzy van der Ligt die voor vrolijke exemplaren kiest.


bron


bron


Roze / Crystal


Zwart / Wit

Ook met een hoofdband ben je deze winter überstylish. Ga voor een mooi gevlochten exemplaar in een basic kleur. Fashionscene’s Emma is fan en draagt haar hoofdband non stop!


bron


H&M / Nelly

We schreven er al eerder over: de turban is nog steeds hip. Dit etnische mutsje is ideaal voor de winter als hij gebreid is van een dikke stof. Succes gegarandeerd!


bron


Burgundy turban / Zwarte turban

Bij bloggers spotten we de laatste maand een nieuwe trend: catty mutsen! Vorig jaar zagen we vooral veel berenmutsen voorbij komen, maar deze winter zijn de katachtige in overvloed. Wij gaan voor een exemplaar met alleen oortjes maar ook een muts met een kattengezichtje kan heel schattig zijn.  


bron


bron


Grijs / Catty

Hoe houd jij je hoofd deze winter warm?

Must reads 👀