Beauty

Glitter & glamour voor de kerstdagen

De feestelijke decembermaand is in volle gang en nu is het moment om je van je beste kant te laten zien. Dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk. Pak lekker uit met make-up en geef de beste cadeaus. Deze dagen staan in het teken van glitter & glamour. Bij The Make-Up Spot vind je veel leuke glitter producten van bekende merken om zowel te gebruiken als weg te geven.

We like to party, party
Ben je op zoek naar mooie, feestelijke make-up voor een gave kerstlook? Een kerstlook is uiteraard onmisbaar zonder veel glitter. Nu is niet het moment om op safe te spelen, pak lekker uit met een feestelijke look. 


Maak je party look met producten van Make-Up Studio


Maak je look af met glitterlakjes van Barry M

Maak bijvoorbeeld killer smokey eyes! In dit artikel vind je 15 smokey eyes + stappenplan. Heb je de producten die je nodig hebt niet in huis? No problem, deze kun je nu bestellen bij The Make-Up Spot vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur niet uit te gaan! Als je het voor 16.00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. Kun je alvast oefenen zodat je sowieso va-va-voom op het kerstfeest verschijnt ;-). 

OMG, ik heb nog een cadeau nodig…
Geen paniek, ook daarvoor ben je bij The Make-Up Spot aan het juiste adres. Je kunt zowel losse als sets geven van verschillende merken. De webshop heeft 2500 producten leverbaar direct uit de voorraad, dus jouw bestelling is vrijwel zeker leverbaar. Voor €1,50 extra kun je de producten feestelijk laten inpakken, dan hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken. 


Verras iemand met de nagellaksetjes van China Glaze


Wie wordt er nu niet blij van deze schattige Ciaté lakjes? 


Party in a bottle…Dat zijn de lakjes van Deborah Lippmann.


Nagellak van Orly past perfect bij kerst. 


Het favoriete nagellakmerk van onze Annemerel is Essie.. Daar kun je vast iemand blij mee maken! 

Keuze genoeg dus! Betalen bij The Make-Up Spot is gemakkelijk, snel en veilig via iDEAL, PayPal, bankoverboeking en digitale acceptgiro.

Welk lakje is jouw favoriet? 

Must reads 👀