Beauty

Zo maak je een funky updo met MissLipgloss

Hangen jouw lokken ook altijd zo saai langs je gezicht? Voor de verandering is het weleens leuk om iets speciaals met je haar te doen. Steek het bijvoorbeeld eens op! Als je het toch opsteekt, dan kun je net zo goed een originele updo maken. Hoe? Dat legt kapper van de sterren Mika van Leeuwen haarfijn uit in zijn programma 'Cut by Mika'. Hij maakt de funky updo bij MissLipgloss. De aflevering kun je hier bekijken! 

De afgelopen weken heb je kunnen genieten van de afleveringen en haartutorials van 'Cut by Mika'. Dit is helaas de allerlaatste aflevering. Last but not least neemt Mika de lokken van Cynthia Schultz (MissLipgloss) onder handen. Wat hij gaat maken? Een funky updo! Je hoeft niet veel moeite te doen om er leuk uit te zien en dat bewijst Mika met deze hairdo. 

Cynthia Schultz, beter bekend als MissLipgloss is bekend geworden door haar blog en Youtube Kanaal met 25000 abonnees waarop waar ze beautytips geeft. Op de zender TLC heeft ze haar eigen programma en onlangs is haar eerste boek " Beauty" uitgekomen waarin ze vertelt dat ze het meest tot rust komt bij de kapper.

In deze aflevering laat hij zien hoe hij de funky updo maakt en ondertussen legt hij Cynthia een aantal dilemma's voor. 

Zelf de funky updo maken? Dat doe je zo!

Oude afleveringen van 'Cut by Mika' kijken? Kijk dan even op de website van Net5 of bekijk de afleveringen op Girlscene.

O ja, like ook de Facebookpagina van Kis Kappers, onder iedere 100 nieuwe likers verloten zij een haarverzorgingspakket.

Wat vind jij van de funky updo? 

Must reads 👀