Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Nicole Richie

Nicole Richie vliegt casual chic vanaf LAX in Los Angels. De leopard jas komt bijna tot de grond en houdt haar zeker warm tijdens de vlucht. Verder draagt Nicole een vintage trui, zwarte skinny en stoere lak boots. Om haar nek hangt een grove ketting en het haar zette ze vast in een knotje.

Cara Delevingne

Model Cara Delevingne is in New York voor werk. Het is er momenteel zo koud dat ze zich goed moet aankleden. Haar felle beanie combineert ze met slouchy joggingbroek en jongensachtige Timberland schoenen. De jas met baseball randje gooit ze over haar witte sweater, die weer goed combineert met haar ronde zonnebril. 

Kelly Brooks

Voordat Kelly Brooks 's avonds naar een feestje in Londen gaat, laat ze eerst haar nagels doen. Haar leren look draagt ze met Chanel tas en booties met gouden versiering en een grijze sweater.

Kylie Jenner

Jaden Smith is weer samen met Kylie Jenner gespot in Los Angeles. Kylie ziet er uit als een rocker hippie met haar wijde flared broek. Om de look donkerder te maken draagt ze leren schoenen en jas en een Céline tas. Haar crop top combineert ze met kant.

Kyle Richards

Kyle Richards, tante van Paris Hilton en een van de Real Housewives of Beverly Hills castleden, is op stap met haar man, dochter Portia en zus Kim. Kyle droeg tijdens de sushi date een rode blazer, suède knielaarzen en jeans waar ze een riem met haar initiaal 'K' om draagt. De binnenkant van haar luipaard clutch matcht met de kleur van het jasje. De oorbellen verkoopt Kyle in haar eigen winkel.

Miranda Kerr

Wat is Wie rockt de look zonder topmodel Miranda Kerr? Miranda stapt het vliegtuig in met haar schattige zoon Flynn en dat doet ze uiteraard in stijl. Haar laklaarzen draagt ze met een strakke broek waar ze haar trui in stopt. Zoals je kunt zien zijn ronde monturen in, want Miranda draagt dezelfde stijl zonnebril als Kylie en Cara.

Kim Kardashian

Kim Kardashian is niet bang om eenzelfde rok te dragen als een week daarvoor. Ook in het najaar doet Kim aan colour blocking met een donkergroene rok, paarse crop top en kanariegele jas. Haar schoenen zijn van Tom Ford. 

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio's model off duty look draagt ze met een Michael Kors leren tas, buckle laarzen, geruit shirt en zwarte skinnies. Over haar shirt draagt ze nog een gilet.

Jessica Chastain

Actrice Jessica Chastain stond onlangs nog op de cover van Vogue, maar in haar vrije tijd loopt ze iets meer in een casual stijl over straat. Haar jeans stopt Jessica in haar laarzen. Daar draagt ze een oversized zwarte top op met een Mi Moneda inspired ketting.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian is in Australië voor Lipsy. Alles wat de realityster draagt is van haar Kardashian Kollection. Op haar jumpsuit draagt ze een leren jas die tot haar heupen komt en verder draagt ze alleen caged pumps. 

Wie rockt de look?

Bron beeld: reporters

Must reads 👀