Beauty

How to: Cloud Nine warmterollers gebruiken

27

Creeër een mooi en gestijld kapsel voor Oud & Nieuw met The O van Cloud Nine! Je kent vast wel de ouderwetse Carmenset met warmterollers waarmee je oma vroeger haar krullen maakte. Ouderwets kun je het eigenlijk niet meer noemen, aangezien je tegenwoordig steeds meer rollers kunt kopen om het haar te stijlen. Girlscene laat je zien hoe je een salonwaardig kapsel maakt met The O-rollers. 


The O is een nieuwerwetse manier om gewoon haar om te toveren in mooi haar. Eigenlijk werkt het heel simpel. Je hebt rollers, klemmen en een apparaat dat warm wordt, The O pod. Je doet de rollers omstebeurt in het apparaat en binnen vier seconden is het opgewarmd. Je haalt de roller eruit, doet een nieuwe roller erin en je draait de warme roller in het haar. Zet het vast met de klem en herhaal totdat je het hele haar hebt ingerold. Klinkt simpel, toch?

 

Mijn - Renée - eerste gedachte was: één voor één die rollers in mijn haren doen... Dat duurt toch heel lang? Ik kan je vertellen dat het meevalt! Uiteindelijk duurde het maximaal tien minuten. Ik zal je vertellen hoe ik te werk ben gegaan. 


Er zijn drie verschillende maten rollers: klein, middel en groot. Grote rollers gebruik ik voor de onderkant van mijn haar en de kleine gebruik ik bovenop aan de voorkant. De middelste gebruik ik zodra mijn grote rollers op zijn.


Voor: rommelig haar


Zet de bovenkant van het haar vast en verdeel de onderkant in twee helften

Borstel je haar uit zodat er geen klit meer te vinden is in het haar. Vervolgens verdeel je het haar in twee delen: boven en onder. Het bovenste deel zet je vast met een elastiek of klem en het onderste deel doe je nogmaals door de helft. Dan heb je zowel links als rechts een pluk haar.


Leg de roller op het haar en rol naar boven

Ik begin dus met de onderkant van het haar. Pak een kleine pluk haar van ongeveer twee of drie vingers breed zodra je een grote roller hebt opgewarmd. Leg de roller op het haar en rol naar boven toe. Zet het vanaf de bovenkant vast met een van de klemmen die je krijgt bij The O. Ik ben met vier grote rollers klaar aan de onderkant van mijn haar. Wil je meer volume? Draai de rollers dan vanaf onder in, zodat de rollers niet op je hoofd liggen, maar tegen je hoofd aan zitten.


Wat mijn donkere blik duidelijk probeert te maken is dat dit hoe het er ongeveer uitziet wanneer je haar compleet ingerold is ;-)

Zodra ik vier grote rollers in de onderkant van mijn haar heb gerold begin ik met de bovenkant van mijn haar. Ik haal de pluk los uit mijn elastiek en ik maak een zijscheiding. Mijn voorste pluk haar (pony) wil ik bouncy krijgen, dus ik besluit om er de kleinste roller erin te draaien. Dit doe ik bij twee plukken. De achterkant van mijn hoofd doe ik met de middelste rollers. In totaal heb ik 9 rollers in mijn haren. Vier grote, drie van de middelste en twee kleine rollers aan de voorkant.

Wil je maximaal volume? Volg dan de volgende stappen uit het filmpje

 


Tijd om het eruit te halen!

Begin vanaf de onderkant de rollers eruit te halen zodra ze zijn afgekoeld. Haal de klem los, rol de roller een stukje naar beneden en wikkel vervolgens de roller los om je vingers.


Voor en na

Eindresultaat
Ik heb nog een rare knik in mijn haar van het vlechtje dat ik droeg, maar kijk eens naar de onderkant. Niet meer messy, maar juist bouncy zoals ik dat wilde.  Mijn haar ziet er gestijld uit. Toch is er een aandachtspuntje voor de volgende keer: begin bovenop je hoofd met de kleine rollers en werk vanaf daar verder. Dan ziet de bovenkant er beter uit. Eigenlijk zoals ik rollers gebruik zonder warmte, zoals ik in dit artikel liet zien!

Prijs
De complete 'The O'-set kost € 275,50. Daarbij krijg je alle rollers, klemmen, The O pod om de rollers in op te warmen, een spray voor een long lasting resultaat en de luxe case om alles in op te bergen. 

Wil je graag iets bestellen bij Cloud Nine? Met de code 'lovec9' krijg je 25% korting in de webshop van Cloud Nine.

Cloud Nine is daarnaast ook te koop bij JohnBeerens.com en in de winkels van Sjenkels en Toni&Guy. 

Gebruik jij warmterollers? 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

27 reacties

 • 5 jaar geleden Bluestpurple

  Ben het eens met @Mercedesx

 • 5 jaar geleden Mercedesx

  En bij haar zie ik dus nooit resultaat als ze iets met d'r haar doet..

 • 5 jaar geleden XXXXX

  Hokeee ik zag het ook al steeds bij Mascha en ik dacht dat het gewoon zo'n ding van 50 euro was ofzo :''') Wat een geld man, een krultang van 25 euro doet nog beter z'n werk dan dit.

 • 5 jaar geleden Manouk

  Volgensmij gebruikt Masha van beautygloss.nl dit ook!

 • 5 jaar geleden brokenmirror

  @stopwishingstartdoing nouja, dat slaat echt nergens op

 • 5 jaar geleden Sycamore

  Het enige verschil met gewone rollers is dat die rode stipjes verdwijnen.. En dat voor 275 euro. Wat een geld.

 • 5 jaar geleden stopwishingstartdoing

  Renee waarom lach je nooit met je mond open, tanden laten zien? Ik vind je er altijd een beetje chagrijnig uitzien sorry. .

 • 5 jaar geleden brokenmirror

  ik zou btw als tip niet zulke dure producten reviewen, 99% van girlscene kan/gaat zoiets echt niet kopen want het is gewoon heel veel geld.

  voorderest zijn je reviews heel goed hoor!

 • 5 jaar geleden brokenmirror

  Ik las eerst dat ie 27 euro kostte dus ik dacht zo duur is dat toch niet? maar toen zag ik de echte prijs HOLY SHIT dan koop ik liever een chi krultang

 • 5 jaar geleden Danielleeeeex

  Even een tip!

  Je wilt de golven graag zien toch?

  Doe de grote rollers dan in je bovenste haar, de kleine onderin.

  Maar dat is net wat je zelf het mooiste vindt.

 • 5 jaar geleden Elif

  Ik heb een krultang van Carrefour voor 10 euro.. En heb zeker een betere resultaat

 • 5 jaar geleden Lisa

  " In totaal heb ik 7 rollers in mijn haren. Vier grote, drie van de middelste en twee kleine rollers aan de voorkant." het lijkt me toch dat 4+3+2=9 rollers...

  "Ik heb nog een rare knik in mijn haar van het vlechtje die ik droeg"

  HET vlechtje DAT, dus "van het vlechtje DAT ik nog droeg."

  Goed artikel maar jammer van deze dingen

 • 5 jaar geleden Supercalifragilistic

  @Chocolateduck aan de ene kant heb je gelijk, het zou leuk zijn als elk artikel foto's bevat van meerdere op de redactie die het hebben geprobeerd. Zo zie het verschil bij verschillende haarsoorten een beetje. Toch is het wel handig dat Renee die steeds doet. Zo kan je al die kruldingen die zij testen beter met elkaar testen.

  Het resultaat is echt mooier dan ik had verwacht. Zo ingerold ziet het er erg rommelig uit alsof je weer te veel haar per roller had gebruikt, maar het is in het resultaat niet terug te zien. (ook snap ik dat je maar 1 set heb, wat een lelijke prijs is dat... Zoveel alternatieve voor VEEEEL minder).'

  Staat je echt leuk Renee!

 • 5 jaar geleden Belize

  @Chocolateduck Er staat toch een filmpje van een ander meisje bij en anders kan je het apparaat toch zelf opzoeken op Youtube Ik vind het wel handig dat Renee het doet, want die meisjes op Youtube zijn haast professioneel en zo zie je hoe een 'normaal' iemand het ervaart.

 • 5 jaar geleden Chocolateduck

  Ik vind het erg jammer dat we alleen nog maar beautyreviews en/of foto's van Renee kunnen lezen en bekijken. Zo begint alles een beetje te lijken op de beautyblog van 1 persoon...

 • 5 jaar geleden Miessjel

  Leuk, maar belachelijk die prijs.. er zijn talloze betaalbare manieren om je haar te krullen die en je krijgt gewoon hetzelfde resultaat.

 • 5 jaar geleden MAR

  Heel leuk maar ook heel duur mweh

 • 5 jaar geleden Belize

  Ik vind het bij jou beter gelukt Renee dan bij het meisje in de promo.

  Verder vind ik de set veel te duur voor dat minimale effect. Bijna €300, jeetje! Kan je heel wat keren van naar de kapper gaan en een heleboel stylingtools van kopen bij de Mediamarkt, Kijkshop of zelfs de Action!

 • 5 jaar geleden M8

  Het ziet er handig uit, maar ze doen wel erg overdreven over de 'toekomst' etc. Het is ook wel erg duur en helaas heeft niet iedereen zulk perfect haar als de vrouw in het filmpje. ;p

 • 5 jaar geleden Phoebs

  Ik vind het resultaat écht niet mooi, voor die prijs moet dat toch wel mooier worden

 • 5 jaar geleden Voldemort.

  Tip voor meer volume en een mooiere 'krul': Plaats de roller niet op de pluk maar juist eronder en rol hem dan op. Hierdoor kun je de rollers beter en strakker bovenop je hoofd krijgen, wat zorgt voor een mooier resultaat!

 • 5 jaar geleden Ville88

  Ziet er leuk uit maar overdreven duur voor dat resultaat.

 • 5 jaar geleden nailgothica

  mijn ouderwetse setje van 19.95 werkt nog super...

 • 5 jaar geleden Watermelon

  Wooww veel te duur voor mij! Maar wel mooi ja

 • 5 jaar geleden sacha

  Wow mooi

 • 5 jaar geleden Brenda

  Vind jouw 'rommelige' haar net super mooi!

 • 5 jaar geleden L U M I N E S C E N C E

  Oh jesius wat een geld die hele set! en eerlijk gezegd vind ik het niet eens de mooiste krullen ;$ Maar het staat haar wel leuk

 1. 1