Lifestyle

Doe het veilig met de kerstdagen

'All I want for Christmas, is you!' zingt Mariah Carey niet voor niks in haar beroemde kerstliedje. De kerstdagen zijn de meest romantische momenten van het jaar en het is dan wel zo leuk om samen met je vriendje te zijn. De kerstboom, de lichtjes, de kou… Het is ook niet zo gek dat je lekker knus tegen elkaar wil kruipen en wie weet wel meer ;-). Maar dan wel veilig! Het nieuwe condoommerk BILLY BOY zorgt ervoor dat jullie veilig de kerst in gaan.

WIN een avondje met je vriend(inn)en!


Bron

Speciaal voor de feestdagen kun je nu een 10 pack condooms van BILLY BOY voor €4 krijgen in de twee weken voor de kerst. BILLY BOY wil vieren dat het merk nu ook bij ons verkrijgbaar is. Daarom maak je kans op een super leuke prijs! Scan je bonnetje van jouw BILLY BOY aankoop bij ETOS en win een avond uit in Amsterdam met je drie beste vriend(inn)en. Een avondje stappen? Uit eten? Cocktails drinken? You name it, BILLY BOY stelt een programma naar jouw voorkeur op. 

Stel: je ligt gezellig en warm met je vriendje op bed & one thing leads to another… Of toch niet! Arghhhhhh, jullie hebben geen condoom bij de hand! Hoe irritant, de romantische sfeer is in één keer verdwenen. Wel zo handig om de volgende keer een condoom bij de hand te hebben. 

Over condooms praten is misschien een beetje ongemakkelijk, maar wel zo belangrijk. Als je geen condoom gebruikt, dan kun je een SOA krijgen of je raakt misschien wel zwanger. Better safe than sorry! Het is goed om voorbereid te zijn en een condoom op zak te hebben. Laat het niet van een jongen afhangen. En met de romantische, knusse kerstdagen komt een condoom misschien wel vaker van pas ;-). 

Je kent het merken van condooms vast wel, maar wist je dat je ook voor BILLY BOY condooms kunt kopen? BILLY BOY komt uit Duitsland, waar het merk heel groot en gerespecteerd is. Maar wat maakt de condooms van BILLY BOY anders dan anderen? De producten zijn van de beste kwaliteit, ze worden altijd uitvoerig getest en de condooms voldoen aan de strengste eisen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken! 

BILLY BOY heeft veel verschillende condooms. Zo heb je BILLY BOY Fun (condooms met een hoge fun factor: condooms met een smaakje, gekleurde condooms, extra dikke condooms, geribbelde condooms, XL condooms), BILLY BOY Free (deze dunne condooms zijn niet gemaakt van latex, waardoor mensen met een latexallergie het ook kunnen gebruiken) en BILLY BOY White (uiterst dunne condooms met een aangename geur). Er zijn nog veel meer varianten, dus er is voor ieder wat wils. Kies de condoom die het beste bij jullie past. 

Condooms zijn dus eigenlijk een normale zaak, iedereen heeft er weleens eentje gebruikt. Maar weet jij wel genoeg van condooms? Misschien heb jij je theorieexamen al op zak, maar heb jij ook genoeg kennis voor een condoomdiploma? Test hier of je genoeg kennis hebt voor een diploma. 

BILLY BOY is exclusief te koop bij ETOS. 

Like ook de Facebookpagina van BILLY BOY

Veel vrijplezier! 

Must reads 👀