Fashion

Win: € 100,- shoptegoed bij Asos.com!

Al weken zit jij je suf te staren op alle leuke kerstjurkjes die je weer voorbij ziet komen. Helaas met de dure december maand in het vooruitzicht is een nieuw jurkje voor het kerstdiner niet voor jou weggelegd. Scrollend over de pagina’s besef je dat je beter op zoek kunt gaan naar een cadeautje voor je lootje. Maar wacht! Wat als wij je vertellen dat jij wél kans maakt op zo’n waanzinnig mooi glitterjurkje? 

Als je nu meedoet aan de ‘doe-je-mee’ actie, een winactie van Jurkjes.nl en Asos.com, maak je namelijk kans op € 100,- shoptegoed bij Asos. En natuurlijk is asos hét merk als het op mooie jurkjes aankomt. Behalve jurkjes hebben zij nog veel meer op hun webshop staan, denk bijvoorbeeld aan die schoenen waar je al maanden van droomt! Doe dus nu mee aan de actie en maak kans op die garderobe make-over.

Het enige wat je moet doen is je e-mailadres achterlaten op Doejemee.nl, hiermee schrijf jij je in voor de nieuwsbrief van Jurkjes.nl – het grootste aanbod jurkjes online -. Dus geen irritante like & share berichtjes, maar alleen even je e-mailadres invullen. Uiteindelijk wordt uit de lijst van deze e-mailadressen een winnares gekozen.

Wacht niet langer en schrijf je nu in en wie weet straal jij op het kerstgala in je super mooie Asos-jurkje en is dit het leukste kerstcadeau van het jaar. Nog een leuk dingetje is dat elke deelneemster sowieso een persoonlijke kortingscode krijgt van 15% op de collectie van Asos. Een echte win-win situatie dus. 

Klik hier om direct kans te maken op het shoptegoed

Doe jij mee? 

Must reads 👀