Beauty

10x make up artists op Instagram

Wie van beauty houdt en YouTube video's kijkt is waarschijnlijk bekend met visagisten zoals Lisa Eldridge (Girlscene's fave), Charlotte Tilbury en Pixiwoo zussen. Maar er zijn nog meer goede MUA's – make-up artists – actief die hun specialiteiten delen op YouTube en/of Instagram, zoals Dress Your Face en Chloe Morello. Ken jij de volgende visagisten al?

Dress Your Face
Tamanna maakt tutorials over haar en make-up en ze is actief op Instagram @dressyourface. Tam is niet actief meer op YouTube, maar haar video's staan nog steeds online en zijn erg leerzaam.

Watch on YouTube

 


Chloe Morello
Beauty lover Chloe is nog maar 21 jaar en werkt al als beautyredacteur. Ze deelt ook haar tips op YouTube. Volg haar op Instagram @chloemorello om op de hoogte te blijven van haar glamorous life.

Watch on YouTube

 

 

Makeup by Evon
Visagist Evon heeft prachtige lippen en een bos met haren om jaloers op te worden. Volg haar op Instagram @makeupbyevon.

 

 

Beauty by Afsoon
Volg @beautybyafsoon op Instagram voor mooie (oog make-up)tutorials. Ze legt stap voor stap uit hoe je haar looks namaakt.

 

 

Nur Makeup
@nurmakeup op Instagram heeft sinds een maand een YouTube account waar ze haar video tutorials deelt. Op Instagram showt ze bijna dagelijks haar make-up.

Watch on YouTube

 


LOOKAMILLION
Ken jij Sanna al? Ze blogt en is een zelfbenoemde visagist en deelt sinds kort haar tips en tricks op YouTube.

Watch on YouTube

 


Makeup by Mia
Mia van @makeupbymia maakt regelmatige 'pictutorials'. Dat is een college van foto's en daarnaast legt ze uit hoe je de look maakt. 

 


Beau_Nelson
Celebrity make up artist Beau Nelson deelt zijn fabuleuze leven vol met modellen, celebs en make-up op zijn Instagram.

 

 

Lotstar
Als je gek bent op make-up, grote collecties en fotoshoots is het een aanrader om @lotstar te volgen op Instagram.

 


Romero Jennings
@romerojennings is een visagist voor MAC. Op Instagram vind je onder andere beautytips en backstage pics.

 

 

Welke visagisten volg jij?

Bedankt voor de tip, Suria!

Must reads 👀