Lifestyle

Girls issues: 5 jaar vrijgezel en toe aan een relatie

40

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag een meisje dat vijf jaar vrijgezel is en toe is aan een nieuwe relatie. 


bron

Hoi Girlscene,

Nou bereid je voor...: Ik ben nu al zo'n 5 jaar single en ben wel weer klaar voor een nieuwe liefde. Dit wil niet echt lukken want het is vaak niet wederzijds, zowel van zijn kant als van mijn kant. Ik heb me sinds kort aangemeld op een site voor singles en daar geef ik wel veel interesses aan personen die ik ook echt zie zitten. Alleen een berichtje sturen wordt dan lastig want wat kan ik schrijven, zodat het spontaan en niet stalkerig of hopeloos overkomt?

Ik zag van de week een best wel knappe verschijning op de site en klikte toen ook op de interesse knop. Ik wilde een berichtje sturen maar deed dit toch maar niet. Ik twijfelde te veel. Er zat ook iemand bij die op het eerste gezicht best leuk leek maar ergens was hij toch niet mijn type. Ook kreeg ik het idee dat het bij hem alleen ging om het feit dat ik nog maagd ben, waar ik me tevens ook voor schaam aangezien ik al 21 ben. Ik gaf dit ook bij hem aan, hij begreep dit maar zei wel dat hij geen maand ging wachten, dat ik hem gek maakte (op een seksuele manier). Hij bleef het steeds maar over seks hebben en ik wil dat nog niet, ik ken hem amper. Ik ben alleen niet zo'n iemand die van zich af kanbijten. Net stuurde hij best wel een lief berichtje waarin hij zich verontschuldigde dat hij kortaf deed gisteren en of ik het hem wilde vergeven en nog met hem op date wil.

Ergens zie ik dit niet zo zitten, ik heb er een dubbel gevoel bij. Straks pakt hij me alleen maar in en doet hij me straks iets aan ofzo. Want hij heeft ook afgesproken (wanneer weet ik niet) met een andere meid en zegt hij daar hetzelfde tegen als tegen mij. Dat ik de enige ben, ik ben echt knap, hij gaat alleen voor mij... etc. Maar ik kan dit ook niet afwijzen om de een of andere reden want ik weet niet hoe en ik vind dat zo lullig. 

Ik lijk de ware maar niet te kunnen vinden. Je zou zeggen, meid je bent pas 21 maar ik ben al 5 jaar single. Ik heb wel al een vriendje gehad maar dat verliep ook niet soepel. We hadden al een soort knipperlicht relatie en net toen ik dacht dat het beter tussen ons ging kwam mijn toenmalige hartsvriendin naar me toe met de mededeling dat zij en mijn toenmalige vriend sinds kort een relatie hadden. Dit brak me. Ik wil gewoon iemand vinden waar ik gelukkig mee kan zijn. Dat mis ik best wel. Ik probeer het nu via singlesplanet. Maar daar hebben mensen weinig interesse in me. En als ik iemand leuk vind, is het toch niet wederzijds of ik weet niet wat ik moet sturen zonder hopeloos over te komen.

Ik had vandaag eigenlijk een date maar die heb ik afgeblazen omdat het bij hem naar mijn idee alleen ging om de seks, aangezien ik nog maagd ben. Ik wil niet alleen worden gebruikt voor de seks. Tuurlijk ik wil een keer ontmaagd worden maar dan wel door iemand waar ik van hou, en hij van mij. Ik heb ook weinig vrienden dus ik voel me best eenzaam momenteel. Ik heb het gevoel dat niemand naar me wil luisteren. Dat ik er een soort van alleen voor sta. Ik huil hier ook regelmatig om, is meer de onmacht denk ik. Er lijken alleen maar negatieve dingen te gebeuren, het positieve is ver te zoeken. Kortom ik voel me gewoon leeg, onbegrepen, onzichtbaar, eenzaam, alleen, onbelangrijk. En ga zo maar door. Ik loop dagelijks met een lach op mijn gezicht maar dit verhaal zit er verscholen achter die lach. Ik hoop dat jullie mij een soort van kunnen helpen...?!


bron

Lieve anoniem,

Je hoeft je echt geen zorgen te maken over het feit dat je nog maagd bent of dat je geen relatie hebt. We kunnen goed begrijpen dat je op deze leeftijd op zoek bent naar een leuke vriend met wie je (eventueel) oud kunt worden, maar dat is niet het enige waar het leven om draait. :-)

Een van onze tips is om er lekker op uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Ga naar een bar om iets te drinken, daar heb je namelijk snel aanspraak. Trek je leukste outfit aan - zorg wel dat je een comfortabel gevoel hebt -, doe iets leuks met je haar en een likje mascara op. Doe de dingen waardoor jij je mooi voelt. Dan straal je dat namelijk ook uit!  En loop met een lach door het leven. Lachen is iets waardoor je nog aantrekkelijker bent voor mannen.

Toegegeven... Het is niet altijd even makkelijk om in real life een geschikte jongen te vinden. En als je die persoon wel ziet is het vaak een grote stap om ook echt naar hem toe te gaan en een praatje te maken. Dus online iemand ontmoeten is geen slecht idee als het je meer zelfvertrouwen geeft of als je iemand eerst wilt spreken voordat je hem face to face ziet. 

Wat betreft de jongen uit je verhaal: wij raden je aan om die te laten gaan. Als we jouw verhaal lezen krijgen we niet het idee dat hij het beste met jou voor heeft. Het moet namelijk niet zijn missie worden om jou te ontmaagden. Hij moet geïnteresseerd zijn in jou als persoon en niet in je bed. Luister vooral naar je intuïtie. Krijg je er geen goed gevoel bij? Cancel dan! 

En geen stress omdat je maagd bent. Het is juist mooi dat je wil wachten op de juiste persoon voordat je die stap maakt. Het is namelijk veel fijner om je eerste keer te delen met iemand die van je houdt, of je nu 16 of 21 bent. Wanneer iemand om je geeft is dit geen issue! 

We willen tot slot zeggen dat je niet je leven en humeur op een slechte manier moet laten beïnvloeden omdat je geen relatie hebt. Het komt vanzelf op je pad als je er voor openstaat! Tot die tijd kunnen we maar een ding zeggen, en dat is geniet van het leven. Onderhoud goed contact met de vrienden die je hebt. Beter een paar goede vrienden dan een grote groep mensen die uiteindelijk niet voor je klaarstaan. Oh enne... Misschien hebben zij wel een leuke broer/buurjongen/neef in de aanbieding? ;-)

Liefs,
Girlscene 

Pin quotes in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

40 reacties

 • 5 jaar geleden Evie

  Girlscene heeft gelijk, een lach is het kostbaarste, meest effectieve 'beautyproduct' wat je kan bezitten.

  Zelfs de mooiste personen zijn totaal niet aantrekkelijk wanneer ze niet happy zijn met zichzelf en een lang gezicht trekken.

  Mijn tip is, verander je instelling op dit gebied. Boeien dat je misschien wel nooit een vriend zal krijgen? Dit betekent alleen maar dat je veel meer tijd zal hebben voor een carrière, leuke dingen doen en hele goeie vriendinnen maken waarmee je de tijd van je leven hebt. Who needs boys?

  Vanaf het moment dat je blij bent met jezelf, met een lach door het leven gaat en bovenstaande instelling hebt, zul je merken dat dit alleen maar jongens aantrekt en je eigenlijk dus toch hebt wat je in eerste instantie had gewild

  Eigenlijk hetzelfde principe als met het 'perfecte' kledingstuk vinden: pas wanneer je hebt opgegeven er naar te zoeken, zul je het vinden.

  Succes en veel liefs!

 • 5 jaar geleden natasjas7

  Aah wauw die quote! "Being single doesn't mean you're weak, it means you're strong enough to wait for what you deserve ". Dat zegt alles eigenlijk.

 • 5 jaar geleden Jessica

  Beetje raar die reacties van iedereen van 'ik ben al 16 jaar single'. Jullie hebben nog geen idee waar dit over gaat.

 • 5 jaar geleden Nis

  De negatieve reacties hieronder vind ik een beetje bot. Zij is 21 jaar en als je 16 bent en je hele leven geen relatie hebt gehad is dat heel wat anders dan dat je 21 bent en je 5 jaartjes geen relatie hebt gehad. Ik vind het ook respectloos om te zeggen dat het zo dramatisch is en waarom girlscene er aandacht aan besteed. Blijkbaar kan je je niet echt inleven in een ander als je er zo op reageert. Zo te zien zijn er genoeg meiden die haar situatie wel herkennen.

  Ik weet niet of je nog op school zit, of werkt of op een sportvereniging zit of iets dergelijks, maar probeer iets leuks te vinden waar je meer mensen kan ontmoeten. Zo kom je meer in contact met mensen, en kan je daardoor al een stuk beter voelen. Misschien kom je wel een leuke jongen tegen via via. Maar de ware komt heus wel, of je hem binnenkort ontmoet of wat langer voor moet wachten, het wachten wordt je beloond! Veel succes meid!

 • 5 jaar geleden Maracuyá

  Ik denk eerst dat je aan jezelf moet werken, je geeft aan dat je je zo ongelukkig voelt/ negatief voelt.. Je moet gelukkig kunnen zijn zonder een man in je leven, je zelfverzekerd voelen en positief, anders heeft een relatie beginnen ook geen zin natuurlijk..

  Verder, tip van mijn kant is om minder kritisch te zijn. Probeer geen vooroordeel te krijgen voor je ze nog een kans hebt gegeven. Ook qua uiterlijk minder kritisch zijn (weet niet of je dit bent), dit werkte voor mij enorm. Ik ben nu 3 jaar vrijgezel (22 jr), maar had ook een heel specifiek type waar ik altijd voor ging, en waren altijd kerels die mij niet goed hebben behandelt, naja het liep altijd wel in de soep.. Nu ben ik voor iemand gegaan, een kans gegeven zeg maar, die op het eerste gezicht niet mijn type was, toen we een avondje samen doorbrachten hadden we het zo super leuk, nu zijn we niet bij elkaar weg te slaan meer! Geef iemand een kans, schrijf ze niet meteen af.

  Succes!

 • 5 jaar geleden Roseanne

  Heel herkenbaar dit! Door iedereen om je heen krijg je het gevoel dat je raar bent omdat je nog geen vriendje hebt gehad, maar jij bent gewoon sterk genoeg om te wachten! Ik snap je heel goed, ik ben 18 en ook nog nooit een vriend gehad. Ik denk ook vaak genoeg: hoe kan dat nou? Wat is er mis met mij? Maar dan denk ik er altijd achteraan: nee, met mij is niks mis, ik ben goed zoals ik ben en ik wacht tot de juiste jongen voorbij komt. Zelf heb ik ook even (2 dagen) op die dating apps gezeten: tinder en hot or not. Nou doe dat maar niet! Gaat ze alleen om de sex, dat zeiden ze zelf. Ben je dan triest of ben je dan triest?! Ik wacht, samen met de andere leuke meiden hier, op DIE leuke jongen!

  Als je wil, mag je een privé berichtje naar mij sturen

  xxx

 • 5 jaar geleden Christiane

  Eindelijk een artikel hier over. ik ben zoo blij dat ik niet de enige ben.

 • 5 jaar geleden Jennifer

  Ik ben inmiddels alweer 3 jaar vrijgezel, en ben 25 (bijna 26) Mijn standpunt is, elke leuke jongen waar ik een relatie mee krijg kan ziezo minimaal 1 maand wachten voordat hij seks met mij heeft. Als hij die 1 maand niet kan wachten vind hij me vast niet leuk genoeg, anders had hij dat wel voor me over. Helaas lopen er best veel jongens hierdoor weg, maar heb respect voor jezelf en je lichaam. Als je ergens niet aan toe bent, moet je het niet doen. Er loop vast een leuke jongen voor je rond, het is alleen afwachten want als je gaat zoeken vind je vaak niets..

 • 5 jaar geleden Blondine

  De negatieve reacties hieronder zijn van mensen, die niet in het zelfde schuitje zitten en je dus niet kunnen begrijpen! Ik begrijp je echt volledig. Ik ben bijna 20 en heb toen ik 16 was een korte "relatie" gehad van 3 maanden (ook maagd btw) Op familiefeestjes heeft tot nu toe iedereen van me nichten/jes/broers (iedereen van mijn leeftijd) een relatie gehad (lange, serieuze relaties). En dan krijg je toch altijd opmerkingen van: "Goh, heb je nog steeds geen vriendje?" Dat zijn wel de momenten dat ik me vrij stom voel. Inderdaad, waarom heb ik geen relatie? Er zijn zat momenten geweest dat ik op een feestje eventjes "een vluggertje" zou kunnen doen, maar waarom zou ik? Zo ben ik niet en zo wil ik niet eens zijn. Ik wacht op Mr Right, en die is er, dat weet ik zeker. En die is er ook voor jou! Het is frustrerend, ik voel je pijn haha, maar het komt van zelf! Ik geloof in het feit dat je iemand vindt op het moment dat je er niet naar zoekt. Dus ik leef me leven en er komt van zelf wel iemand op me pad! Je mag me altijd een berichtje sturen als je wil praten

 • 5 jaar geleden Bogpeat

  Hallo 14 en 16 jarigen die zeggen dat ze al 14-16 jaar vrijgezel zijn: Dat is iets heel anders. Je zit nog echt in je puberteit en niemand verwacht van je dat je al een vriendje hebt, dus stel je niet aan. Als 21 jarige wordt je er een stuk meer op aangekeken als je lang geen vriend hebt gehad. Ik spreek uit ervaring. Familie ging er maar vanuit dat ik lesbisch was en dat ben ik niet. Ik vind het geen aanstel verhaal en ik snap heel goed dat je op zoek bent. Geloof me, op het moment dat je er niet op zit te wachten, komt er ineens iets Succes meisje.

 • 5 jaar geleden Laura

  Dit is zo herkenbaar! Ik heb niet direct goed advies voor je, behalve wat de andere meiden ook al zeggen: focus niet op het feit dat je nog maagd bent. Niet op een datingsite en niet op een date, dat gaat niemand aan, behalve jou. En je partner, mocht je op een punt komen dat je graag met hem naar bed wilt. (En mijn advies is om dat zeker niet te snel te doen, maar er eerst zeker van te zijn dat hij jou wil.)

  Ik ben ook onzeker over dit onderwerp. Niet zozeer omdat ik nog maagd ben, dat kan wel wachten tot de juiste persoon komt. Maar ik heb nog nooit een relatie gehad, ik heb zelfs nog nooit gezoend. (Ben 21.) Ik ben niet altijd het meest sociale meisje en ik heb niet meteen mijn woordje klaar. Soms vraag ik me wel eens af of er ooit iemand komt die erdoorheen prikt. Ik heb ook niet veel vriendinnen en durf eigenlijk nooit echt eerlijk te zijn tegen mensen hierover... Het is niet dat ik wanhopig op zoek ben naar een relatie, maar wel wanhopig op zoek naar iemand die mij begrijpt en onvoorwaardelijk accepteert. Wat denk ik nogal een hoog gegrepen doel is, dus ik weet niet of het ooit gaat lukken.

 • 5 jaar geleden Ville88

  Jullie zeggen altijd ga dan uit, ga op stap.

  Is er ook ander advise dan dat?

  Niet iedereen vind het leuk om uit te gaan en zo te horen zij ook niet.

  Mijn advies:

  - Wees inderdaad voorzichtig op die datingsites. Als je je ongemakkelijk voelt doe het dan gewoon niet.

  - Ik weet niet of je nog op school zit maar daar kom je meestal ook wel jongens tegen.

  - In de supermarkt zijn ook jongens, dus als je samen in de rij staat maak dan een praatje.

  - Wees niet bang, er zijn echt wel mensen die een zelfde instelling als jij hebt en het is het wachten waard. (Ik ben zelf 7 jaar vrijgezel geweest).

  - En je hoeft je echt niet te schamen dat je maagd bent. Ik zou willen dat ik het nog was.

 • 5 jaar geleden YaYa

  Ik heb net hetzelfde als dit meisje. Het is echt wel een issue omdat ik er me ook erg slecht bij voel. Hoe sterk je je ook houdt, het is moeilijk om na zoveel jaar jezelf te blijven overtuigen dat er niets mis met je is. Ik weet dat wel , maar toch... Je ziet mensen rond jou ofwel lange relaties vasthouden ofwel overschakelen van het ene naar het andere. Soms is dat lastig want je hebt het gevoel dat jij enkel stilstaat en jou het nooit zal overkomen. Ik hou me ook meestal sterk en probeer me het niet aan te trekken, maar als je soms alleen bent en er over begint na te denken kan het soms moeilijk zijn...

  Het feit dat we nog maagd zijn zou ons niet mogen laten voelen alsof we freaks zijn, maar helaas...

  Het feit dat ik nog nooit een vriendje heb gehad zorgt er ook voor dat ik niet weet wat ik allemaal moet met mijn emoties en dat ik geen idee hebt hoe het allemaal werkt. Dat maakt je inderdaad erg onzeker! Ik voel met je mee en de meiden hieronder. Toch fijn om te weten dat we niet alleen zijn

  Ohja ik ben 22 jaar!

 • 5 jaar geleden omglikewhatever

  Een vriendje hebben kan af en toe ook erg stressvol zijn

 • 5 jaar geleden Fleaudine

  Ik vind dit niet desparate overkomen hoor! Ik heb precies hetzelfde alleen ik denk er niet zo zwaar over. Ik doe me opleiding, ik heb een baantje en doe veel leuke dingen Dat helpt al een hoop!

  Als je wilt stuur me een priveberichtje want ik zou je graag willen leren kennen

  XXX

 • 5 jaar geleden Traveler

  @butterfly93 hoezo snel een mening klaar hebben? Jij weet toch niet hoe wij hierin staan? Er zijn hier genoeg mensen die ouder dan 21 zijn, maagd zijn en nog nooit een serieuze relatie hebben gehad en dit desperate vinden.

 • 5 jaar geleden Seagold

  Komt wel goed!

 • 5 jaar geleden Rosalyees

  als het niet lukt, probeer dan iets van je leven te maken.., niet alles gaat om jongens etc. Een familie is tegenwoordig al heel wat, Ga gewoon door, een perfecte jongen kom je wel tegen!

 • 5 jaar geleden flowerchild

  Uhhm, hoe weten die jongens dat je maagd bent dan? O_o

 • 5 jaar geleden butterfly93

  Hier is niets hopeloos aan naar mijn mening! Zo snel dat jullie een mening klaar hebben... Zoiets moet je eerst zelf meemaken om het echt te begrijpen. Ik zelf heb hetzelfde probleem en mijn vrienden begrijpen dit ook niet en zeggen ook dat ik mij er niet moet voor schamen, maar toch doe je dit zeker in onze maatschappij... en ook al weten we dat we niet de enige zijn die nog maagd zijn op ons 21.

  Tegelijk draait het ook niet alleen omdat maagd zijn, maar om het feit dat je soms gewoon eens nood hebt aan een relatie, ik zelf heb nog nooit een deftige relatie gehad, en ik heb het daar echt moeilijk mee. en hoe ouder je wordt hoe groter de kans is dat je iemand tegenkomt die veel ervaring heeft met relaties waardoor je nog meer angst krijgt hiervoor. Het is veel complexer dan het lijkt. En ik ben nu zelf ook niet het type dat thuis blijft zitten, verre van, ik ga vaak uit, ben sociaal... Zo raak je je zelfvertrouwen kwijt en durf je geen stappen meer te ondernemen uit angst om toch weer het zelfde mee te maken zoals het altijd loopt. Ik begrijp je volledig!

  Ik zelf kan me heel hard optrekken aan vrienden en ik heb ook wel een paar vrienden die al enkel jaren single zijn en het daar ook wel lastig mee hebben. Wij gaan gelukkig vaak samen uit en weten dat we steeds bij elkaar terecht kunnen als we nood hebben aan een babbel. Voor de rest hebben wij maar 1 optie en dat is blijven wachten en hopen dat die jongen eens zal passeren.

  Als je eens wilt praten ofzo, je mag me altijd een berichtje sturen.

 • 5 jaar geleden OPERA

  wow desperate

 • 5 jaar geleden Farlinn

  klinkt echt alsof je dood gaat. 5 jaar single is echt niet zo'n big deal maar wordt verkondigd alsof het echt niet kan... 17 jaar single (ik trek die 3 dagen in groep 5 er van af :P) en happy

 • 5 jaar geleden DustySparkles

  Meid, ik heb precies hetzelfde!

  Ben 21, en heb nog nooit een relatie gehad... Ik voel me ook leeg, onbegrepen, alleen,...

  Het enige wat ik kan zeggen, geniet vn de momenten dt je weg bent met vrienden, zorg dat je je op deze momenten wat kan 'opladen'.

  En wanneer je weer een dipje hebt, laat het er allemaal uit! Huil/schreeuw/sla/kruip in bed, momenten van zelfmedelijden en pijn zijn toegelaten! Maar probeer hier niet in te blijven hangen, dan bepaald dit je hele dag, hoe moeilijk dit ook kan zijn!

 • 5 jaar geleden Jana

  En probeer je inderdaad niet op slechte jongens te richten, voelt even fijn, maar je voelt je daarna 100x zo slecht. Neem dat van mij aan!

 • 5 jaar geleden Traveler

  Komt voor mij nogal desperate over... 21 en maagd en je schaamt je ervoor? Sorry hoor, maar ik ben liever maagd dan dat ik met jan en allemal het bed in duik. En 5 jaar single..... Give me a break... who gives a shit. Het gaat erom dat je uiteindelijk de ware tegen komt en niet dat je elk jaar maar een vriendje moet hebben omdat je anders single bent.

  No offence als dit nogal bot overkomt.

 • 5 jaar geleden Jana

  Ik snap dit, omdat ik een beetje in het zelfde schuitje zit. Mensen die dit niet begrijpen, weten niet hoe het voelt om je eenzaam te voelen, niet persee om een vriend, maar om iemand te hebben die om je geeft en naar je luistert. Ik ken dit heel goed, maar ik heb mezelf aangeleerd om het beste maken met wat ik heb, en de mensen die ik wel om me heen hebt.

 • 5 jaar geleden LisaLovegood

  Ik snap dat het vervelend is en dat je je er minder door voelt. Helemaal ik zit in hetzelfde schuitje. Maar het komt vanzelf op je pad. Oh en als je op zoek bent weet ik niet of je het wel gaat vinden. Gewoon op zoek naar vrienden/vriendinnen en dan kom je vanzelf iemand tegen..

  + Focus je niet zo op het maagd zijn. De meeste jongens vinden dat echt geen probleem. En ik denk dat je daar niet meteen over moet beginnen in je gesprekken. Dan denken zij namelijk ook dat het alleen maar om de seks draait bij jou. Zoiets moet je gewoon pas overleggen als je al iets met iemand hebt, na een maand ofzo. of wanneer jullie er aan toe zijn.

 • 5 jaar geleden Hester

  Ik snap wel dat je het rot vindt hoor, maar ik zou je er niet zoveel zorgen om maken. En die ene jongen inderdaad echt laten gaan - de aandacht die je nu van hem krijgt voelt misschien goed, maar daar ga je echt niet ver(der) mee komen. Volgens mij heeft GS het ingezonden stuk trouwens niet helemaal goed herschreven ofzo, voor mijn gevoel is het een beetje twee keer hetzelfde..

 • 5 jaar geleden Just Eveline

  misschien vinden sommige van jullie het dramatisch, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen dat je je rot voelt. Als zij zich naar voelt in die situatie, dan helpt het niet echt om het dramatisch te noemen. Eigenlijk is dat best wel sneu als je dat zegt.

 • 5 jaar geleden Moved.

  Ik denk dat 14 jaar single nog 'veeeeeeeeeeeeeeeeel erger' is dan 5 jaar.. Maar goed. :p

 • 5 jaar geleden PrettyPrincess

  Iets te dramatisch verhaal als je t mij vraagt. Wie boeit het hoelang je al geen relatie hebt gehad. Er zijn ook mensen van 21 die nog nooit een relatie hebben gehad dus ga niet zielig doen. Niet echt een goede girls issue girlscene...

 • 5 jaar geleden BrigitteBardot

  Sorry, maar ik vind dat je wel heeeeel dramatisch doet over een probleem dan niet eens een echt probleem is. Die laatste alinea, die woorden gebruiken mensen die ziek zijn of depressief en erge dingen meemaken, jij bent 5 jaar single....

  Stap 1: schaam je niet dat je maagd bent. Zolang je daar alleen maar mee bezig bent wordt het toch niks. Heb ballen en ben trots op jezelf, het enige probleem dat je hebt is dat je jezelf omlaag praat.

 • 5 jaar geleden surfboard

  Ik zou me in de gesprekken op die datingsite niet zo focussen op dat je nog maagd bent. Ik krijg namelijk het idee dat het een onderwerp is dat veel aanwezig is, omdat het jou erg bezighoudt en zoals Yasmine zegt kun je dan de verkeerde types aan trekken. Mijn advies wat betreft het online daten: focus je op de interesses, bezigheden en de persoonlijkheid van de jongen en laat het 'maagd zijn' achterwege. Praat met elkaar en kom er door leuke gesprekken achter of je elkaar ziet zitten. Het gesprek over seks komt later heus wel, als jullie echt interesse in elkaar hebben!

 • 5 jaar geleden yasmine658

  Ik vraag me serieus af of je in je beschrijving erbij zet dat je maagd bent. Ik snap dat je ervan baalt maar het feit dat je maagd bent is nou niet iets dat je per se aan jan en alleman hoeft te verkondigen, zo trek je vaak de verkeerde types aan. Ipv datingsites zou ik gewoon eens lekker de stad in gaan, gaan sporten of een baantje nemen n een winkel waar je ook kans hebt iemand tegen te komen

 • 5 jaar geleden Fluxeries

  Beter single dan een relatie dat maar eventjes duurt toch, Meid je geheime aanbidder is misschien wel dichter bij je dan je denk!

  p.s, ik ben 13 nog jong ja maar al mijn vriendinnen hebben ongeveer 5 vriendjes gehad en ik nog geen een.

 • 5 jaar geleden kim

  Al 15 jaar single :p

 • 5 jaar geleden kuzzz

  je bent 21... geniet van je vrijheid! Doe leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Een relatie komt vanzelf

 • 5 jaar geleden Mnkkkk

  Meid Be proud echt ik ken genoeg meiden die rond hu 13 geen maagd meer waren dus liever later dan vroeg!

  en dt vn 5jaar single Mister Right is somewhere

  hij zal wel in een boom vast zitten ofzoo.

 • 5 jaar geleden Tssaa

  Ik ben 20, mijn langste relatie duurde 2 maanden en ben single ook single sinds m'n 15e en nog maagd. Natuurlijk wil ik ook wel een relatie, maar ik heb er ook simpel weg geen tijd voor. Ik ben voltijd student, werk, heb een sociaal leven met vrienden, heb zo nu en dan slaap nodig... Dus een vriend past er nu echt niet bij.

  Toch herken ik wel wat je zegt hoor; dat je je alleen en eenzaam voelt. Dat heb ik ook wel eens. Zeker als ik uitga en mensen het alleen maar over hun relatie hebben.

  Maar zoek eens die paar vrienden op die je hebt, leg het uit dat je je alleen voelt! Zeg dat je graag iemand wil die naar je luistert, misschien herkent een van je vrienden dit ook!

  Stuur me anders een PB'tje! Ik sta altijd open voor een gesprek (of het nou leuk is, of als je een probleem hebt) XX

 1. 1