News

Gossip Girl(scene) week 47

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: New York Magazine

Wie is de grootste popster van de wereld op dit moment? Niet Katy, niet Gaga en nee.. ook Miley is dat niet volgens New York Magazine. De eervolle titel gaat namelijk naar TayTay.

Bij de titel die het magazine haar gegeven heeft hoort ook een openhartig interview met Miss Taylor Swift waarin ze vertelt dat ze helemaal OK is met het feit dat haar fans ook weten dat haar leven niet altijd rozengeur en maneschijn is: "I love my life, i love my career, I love my friends – but things are not okay all the time. So I don't sing about things being okay all the time."

Klinkt heel logisch Taylor en wij vinden jouw nummers over 'wanneer het niet allemaal OK is' stiekem ook het leukste.

Ben jij het eens met New York Magazine dat ze Taylor de grootste Pop Prinses noemen?


Bron beeld: Twitter Lea Michele

Lea Michele verloor een paar maanden geleden haar vriend Cory Monteith aan de gevolgen van een overdosis. In interviews is Lea de afgelopen tijd erg open geweest over haar verdriet, maar ze zegt ook "Cory zou gewild hebben dat ik dit verlies om zou zetten in iets goeds en andere mensen met hetzelfde probleem zou helpen".

Lea zit in ieder geval niet stil. Naast de opnames voor Glee is Lea druk bezig met haar eerste album dat binnenkort zal worden uitgebracht. Afgelopen weekend nam ze de videoclip voor haar eerste single op. Wij zijn heel erg benieuwd naar Lea's videoclip, single en natuurlijk haar nieuwe album.


Rita tijdens de fotoshoot in Miami | Bron beeld: Reporters

Rita Ora had afgelopen week niet haar beste week. Tijdens een fashionshoot in Miami stortte de Britse zangeres in, ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis en werd daar enkele dagen opgenomen. Oorzaak? Haar dokter vertelt tegen de media dat waarschijnlijk de extreme warmte en uitdrogingsverschijnselen haar parten gespeeld hebben. Poor Rita! Ze heeft inmiddels wel het ziekenhuis mogen verlaten..


Bron: Getty Images 

Wedding bells! Adam Brody en Leighton Meester zijn nog maar een tijdje een koppel, maar ze zijn er nu al klaar voor om de volgende stap te zetten. De OC-acteur is op zijn knieën gegaan voor de Gossip Girl-ster en binnenkort zullen zij in het huwelijksbootje stappen. Hoe Adam zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd is niet bekend. Veel meer details zullen we waarschijnlijk niet krijgen, Adam & Leighton laten nooit veel los over hun privéleven.

Gefeliciteerd Adam en Leighton! We hopen stiekem toch dat we een foto van jullie huwelijk mogen zien… 

Watch on YouTube

Britney Spears is druk bezig om een comeback te maken, dat doet ze met haar single 'Perfume'. De zangeres heeft een lyric video van het liedje uitgebracht.

Wat vind jij ervan? 


Bron: Getty Images

Demi & Miley zijn allang geen Disney-sterretjes meer, maar Demi is het er wel mee eens dat Miley wel héél drastisch is veranderd. Tijdens een interview met Katie Couric vergeleek ze zichzelf met Miley: ''Ik vind dat de mensen er maar aan moeten wennen dat ze geen 16-jarige Hannah Montana meer is. Ik denk dat mijn overgang van Disney-sterretje naar volwassene makkelijker is geweest omdat ik naar rehab ben gegaan. I didn't twerk, I just went to rehab'', zei ze met een lach. 

Ben jij het met Demi eens? 

Bron: ohnotheydidnt / nu / eonline / people

Must reads 👀