Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner

Kylie is aan het shoppen met haar zus Kendall. Haar grijze crop top combineert ze met American Apparel watermeloen short en stoere combat laarzen om haar outfit edgy te maken. Verder heeft ze een kleine Céline tas bij zich.

Doutzen Kroes

Een paar dagen voor de grote Victoria's Secret show had Doutzen een date met haar man Sunnery. Haar lakleren boots combineert ze met een leren broek, leren tas en zwarte sweater top. 

Ali Larter

Ali Larter (van Legally Blonde) draagt een chique witte kanten jurk met een rood wit blauw – bruin – bont gilet. Het lieflijke van de jurk combineert ze met een stoere hak en een zwarte zonnebril. 

Lourdes

De dochter van Madonna neemt een taxi naar school in het sneeuwende New York. Lourdes draagt een baseball jas met een gebreide trui en donkergrijze skinny jeans. Haar Vans draagt ze met dikke sokken om de kou te overleven. 

Rumer Willis

Rumer neemt een kijkje bij een juwelier in Beverly Hills. Ze draagt een lange grijze maxi jurk met eenvoudige ballerina's en een bruine leren tas. Rumer is sinds kort weer vrijgezel, draagt ze daarom een grote zonnebril?

Eva Longoria

Eva draagt een bijna all black outfit. Haar opvallende krokodillen leren schoenen en tas zijn de enige items die niet zwart zijn. Een basic zwarte top met v-hals combineert ze met een rechte pantalon en gouden sieraden, waaronder haar Hèrmes armband. 

Kourtney Kardashian

Kourtney en Scott zijn weer terug uit New York en lopen in Beverly Hills. De realityster draagt een grafische broek wat ze combineert met vrouwelijke schoenen, een Hermès Birkin tas, Céline zonnebril, Cartier armbanden en een zwarte blouse met witte boord. 

Kim Kardashian

Tijdens het filmen van Keeping Up With The Kardashians besloot Kim om dezelfde Topshop crop top als haar halfzus Kylie aan te trekken. Kim combineert het met een donkergroene kokerrok van Kardashian Kollection en tan kleur Gianvitto Rossi schoenen. Het merk van haar tas is Bottega Veneta.

Khloe Kardashian

De andere Kardashian zus is onderweg naar Londen. Khloé heeft nog steeds haar trouwring om haar vinger. De outfit waar Khloé in vliegt bestaat uit een witte blouse met omgeslagen Rag & Bone (ripped) jeans, Rachel Zoe ketting en nude pumps en tas. Om haar schouders hangt een lange olijfgroene jas van Balmain. Haar blouse is van haar eigen Kardashian Kollection. 

Rachel Zoe

Kan jij aan Rachel Zoe zien dat ze al negen maanden zwanger is? Ja, het nieuws is echt waar. Aan haar voeten heeft de stylist nog steeds hoge pumps en de flared jeans draagt Rachel met liefde. Haar buik verbergt ze met een grote trui en een cropped jasje. 

Wie rockt de look?

Must reads 👀