Beauty

GOSH BB Powder

De BB hype is nog niet voorbij, want GOSH brengt nu een BB poeder uit. Een BB poeder? Ja, je hoort het goed! Na de BB creams is er nu ook een poeder variant. De GOSH BB Powder belooft een vlekkeloze look. GOSH belooft dat de poeder er natuurlijk uitziet op de huid, terwijl het tegelijkertijd matteert en hydrateert. Benieuwd wat Girlscene ervan vindt? Lees dan verder.


Ik – Renée – test de GOSH BB Powder in de lichtste kleur: 02 Sand. De kleur past goed bij mijn bleke huid. Andere kleuren in deze lijn zijn 04 Beige en 06 Warm Beige. 

Mijn eerste gedachte was waarom er een BB poeder op de markt komt. GOSH zegt dat de poeder hydraterende huidverzorging heeft terwijl het tegelijkertijd je huid matteert. De verzorging is dan waarschijnlijk het BB-gedeelte, aangezien de poeder slechts licht dekt. Maar als de poeder goed werkt, maakt de naam mij niet uit! 


GOSH BB Powder komt met een grote spiegel en een sponsje, zodat je onderweg even je poeder kunt bijwerken. Handig!


GOSH BB Powder in 02 Sand


Swatch op mijn vinger… Dat ziet er lichter uit dan in de verpakking! 


Boven zie je voordat ik de BB powder aanbracht, onder zie je nadat ik de BB Powder gebruikte

Gedurende de dag kon ik wel een poedertje gebruiken. Van dichtbij zie je de glans op mijn t-zone. De kleur 02 Sand sluit goed aan bij mijn huidskleur. Mijn huid ziet er net even wat matter en frisser uit nadat ik de GOSH BB Powder gebruik. De dekking is licht en mijn huid ziet er natuurlijk uit. Het sponsje is prima voor on the go, maar thuis geef ik de voorkeur aan een poederkwast.

Tip: laat het plastic tussen de poeder en de spons als je de verpakking weer sluit. Hierdoor wordt de poeder niet hard door de vetten die in de spons komen en heb je er langer plezier van! 

Dit is niet een poeder die mijn huid de hele dag matteert, maar dat doet geen een poeder bij mij. Ik zou deze BB powder gebruiken om mee te nemen in mijn tas door de handige spiegel en spons. Ik merk geen verschil tussen een BB Powder en gewone poeder, maar het is een prima product voor tussendoor. Is mijn huid gehydrateerd? Het voelt in ieder geval niet droog aan, waar ik met andere poeders wel eens last van heb. 

De structuur van de poeder is fijn. Het 'brokkelt' niet en laat geen gekke waas achter, wat een budget poeder bij mij wel doet. Over de structuur is nagedacht en ik vind het vergelijkbaar met een MAC poeder, waar ik bijna 30 euro voor moet neerleggen… Voor twee tientjes minder zou ik dan liever deze van GOSH aanschaffen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10

GOSH BB Powder is verkrijgbaar in drie kleuren en kost € 9,99. GOSH koop je bij Kruidvat.

Is de BB Powder een poeder die jij wilt proberen? 

Must reads 👀