Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Heidi Klum
Heidi is op stap met haar zoon Henry in een compleet witte outfit. Haar New Balance schoenen combineert ze met een ripped jeans en een witte trui die een asymmetrische onderkant heeft. Haar clutch in Missoni print is bedrukt met haar initialen H.K. 

Rita Ora

Rita Ora stapt naar buiten met haar rood gestifte lippen en opvallende outfit. Haar laarzen trok ze op tot boven haar knie en haar jas dient ook als jurk. Om haar nek hangt een plastron met twee grote knopen en een niet te omschrijven object ;-).

Paris Hilton

De ene avond draait ze in een club in St. Petersburg en de andere dag staat ze weer met beide benen in Los Angeles. Hier poseert Paris Hilton voor de camera. Haar bont gilet is het opvallende item van haar outfit. Verder draagt de socialite all black: van haar leren broek tot haar zonnebril en hoed.

Miranda Kerr

Zie je de zonnebril? Die is bijna identiek aan de bril die Rita Ora deze week op haar neus zette. Miranda is nog steeds in New York aan het werk en draagt een denim rok, lichtgrijze top en een jas om haar schouders. De basic outfit combineert ze met een paar killer heels en designer tas. Om zowel haar wijsvinger als duim en middelvinger draagt ze smalle ringen.

Kourtney Kardashian

Kourtney en haar vriend Scott Disick verlaten Los Angeles voor het koude New York. Ze dragen allebei een geruit overhemd. Kourtney combineert het met een panty en stoere studded boots en een leren jas. 

Rihanna

Rihanna is aanwezig bij een Dance4Life event in haar thuisland Barbados. Rihanna ziet er netjes uit in haar (oversized) jasje en kokerrok en eenvoudige sandalen aan haar voeten. Haar lippen zijn waarschijnlijk gestift met haar eigen lipstick en voor de gelegenheid vijlde ze haar nagels in een puntige vorm. 

Doutzen Kroes

Topmodel Doutzen is onderweg naar het park met haar schattige zoon Phyllon. Voor quality time in het park draagt Doutzen een simpele outfit die bestaat uit een grote groene/taupe jas, strakke broek, witte trui en veterboots. 

Kylie Jenner

De paparazzi weten Kylie Jenner weer te vinden. Kylie neemt de tartan trend heel serieus en draagt daarom een geruit jurkje met zwarte chelsea boots. Om haar schouder hangt een Céline tas en om haar pols een spijker armband. Verder heeft Kylie een dun rood armbandje om haar arm en om haar middelvinger draagt ze een brede gouden ring. 

Lady Gaga

Lady Gaga besloot om een rustigere outfit aan te trekken terwijl ze shopt voor een diamanten ketting. Haar outfit bestaat uit slechts een enkellange jurk, pumps, leren tas en zonnebril. Haar haren zijn mooi opgestoken en ze heeft mooie hangers in haar oren hangen. 

Gwyneth Paltrow

Actrice en auteur Gwyneth verlaat Los Angeles in stijl. Haar krijtstreep broek combineert ze met nude pumps, Hèrmes tas en een oversized grijze jas. Gwyneth draagt geen sieraden op haar ring en schakelarmband na. 

Wie ziet er deze week het beste uit?

Must reads 👀