Lifestyle

Wat zegt jouw favoriete bloem over jou?

Bloemen doen het altijd goed. Een bos bloemen vrolijkt je meteen op, vooral als het je favoriete bloemen zijn. We loooove flowers! Waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat je verliefd wordt op de bloemen die ook bij je persoonlijkheid passen. Roses are red, violets are blue.. What do your favorite flowers say about you? 


Bron

Rozen
Als rozen jouw favoriete bloemen zijn, dan ben je gepassioneerd en romantisch. Je ziet het beste in iedereen en haalt het beste in mensen naar boven. Je vindt tradities heel belangrijk, zo ben je dol op feestdagen zoals Kerstmis en Sinterklaas. Als er iets geregeld moet worden, dan ben jij de eerste die je vinger opsteekt. Je hebt je toekomst al helemaal uitgedacht en je doet er alles aan om dit leventje later ook te leiden. Als er iets niet loopt zoals je had verwacht dan ben je wel even van slag, maar je wordt al snel herinnerd aan hetgeen wat het belangrijkst voor je is: de mensen om je heen. 

Madelief
Er gaat geen dag voorbij dat je niet vrolijk bent! Je bent optimistisch, voor jou is het glas altijd halfvol. Jij gelooft dat het leven een feestje is, maar dat je zelf de slingers moet ophangen. Vriendschap is heel belangrijk voor jou. Als je iemand eenmaal je vriend noemt, dan ben je heel trouw en zal je altijd voor degene klaar staan. Je vindt het leuk om actief bezig te zijn en je staat altijd open voor nieuwe ervaringen. 

Anjer
Als een anjer je favoriete bloem is, dan ben je heel down-to-earth. Jouw motto? Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Je bent heel tevreden met je leven zoals het nu is, je vindt veranderingen moeilijk. Het geluk haal je uit de kleine dingen van het leven. Mensen vertrouwen jou snel en vertellen hun geheimen het liefst tegen jou. Ze weten dat hun geheim bij jou veilig is, en ze kunnen op goed advies rekenen. 

Tulp
Je bent een lief en gevoelig persoon. Je vergeet nooit iemands verjaardag en je zorgt altijd voor een kleinigheidje. Vrienden en familie betekenen veel voor jou en je neemt ze nooit voor lief. Iets afraffelen is niks voor jou, als je iets doet dan doe je het goed. Je grote valkuil (maar soms ook pluspunt) is dat je je snel verveelt. Je hebt al snel behoefte aan verandering. Mede hierdoor is reizen een grote passie van jou. 

Orchidee
Als een orchidee jouw lievelingsbloem is, dan heb je gevoel voor stijl. Je kunt sociaal zijn, maar je blijft altijd mysterieus. Je laat nooit te veel van jezelf los. Je hebt een kleine kring van goede vrienden. Eerlijkheid is super belangrijk voor jou, je bent hierdoor direct en je zegt waar het op staat. Je hecht veel waarde aan je uiterlijk, daarom doe je er veel aan om er zo mooi mogelijk uit te zien. 

Viooltje
Jij hebt veel humor! Je bent altijd in voor een grapje en je kunt geestig uit de hoek komen. Wel ben je een beetje gereserveerd, alleen je echte vrienden kennen je écht. Je hecht veel waarde aan je privacy, waardoor je het soms moeilijk vindt om mensen dichtbij te laten komen. Je staat dag en nacht klaar voor je echt vrienden, voor hen ben je een fantastische vriendin. 

Lelie
Als er iemand tevreden is met zichzelf, dan ben jij het wel. Je bent trots op wie je bent! Van nature vind je het leuk om voor mensen te zorgen. Ze komen graag naar je toe voor je vriendelijke woorden en je kunt ze altijd kalmeren. Je bent altijd vriendelijk, ook al zijn mensen dat niet tegen jou. Jij hebt ook een speelse kant, je bent niet vies van een goede stoeipartij. 

Zonnebloem
Een zonnebloem is misschien wel de vrolijkste bloem die er is, en jij bent misschien wel het vrolijkste persoon die er is! Jouw positieve aanwezigheid doet de kamer helemaal oplichten. Mensen vinden je warm en toegankelijk. Je bent altijd het meest optimistisch van je vrienden, je gaat er altijd vanuit dat alles vanzelf goedkomt. Je bruist van de energie, niks is je teveel. Ook maak je gemakkelijk nieuwe vrienden. 

Pioenroos 
Je bent een ware romanticus, iemand die in ware liefde gelooft. Je bent lief en zorgzaam, en je hebt een hart van goud. Je vindt altijd de tijd om naar iemands verhalen te luisteren, zonder dat je het gevoel hebt dat er niet naar jou wordt geluisterd. Je vindt het leuk om mensen te verrassen, maar je houdt zelf ook van een surprise. 


Bron

Wat is jouw favoriete bloem? 

Bron: buzzle, afloral 

Pin jouw favoriete bloem in Pinbook

Must reads 👀