Lifestyle

Show je kamer: Linde

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer in Scandinavische stijl van Girlscene lezeres Linde.


Ik ben Linde en ben 16 jaar. Ik ben dol op kamers inrichten en stijlen ontdekken. Ik heb nu vijf maanden deze slaapkamer want ik ben net verhuisd. Op dit moment houd ik heel erg van de Scandinavische stijl en houd ik van neon, industrieël, DIY en minimalistisch ingerichte kamers. De witte muren laten de felle kleuren nog feller lijken. Ik heb een aantal gebreide/gehaakte dingen in mijn kamer staan zoals de lampenkap, kastknopjes en een kussen. Dit heb ik zelf gemaakt.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Linde?

LOVE dit artikel
41 meiden hebben deze blog geloved