Celebs

De beste celebrity Halloween kostuums 2013

Gisteren was het Halloween, wat voor celebrities dé reden is om all out te gaan met (te) gekke outfits. Bijna iedere bekende Hollywood ster verkleedde zich. De trend van dit jaar? Het Miley kostuum! Girlscene spotte celebs als celebs, celebs als angels, bad ass celebs en celebs als freaky mensen. Ben jij benieuwd wie gisteravond er het beste uitzag? Kijk dan verder!

De Miley
De spraakmakende Miley Cyrus was de inspiratie voor veel celebrities om als haar verkleed gaan. Dit was natuurlijk de kans om ongegeneerd te twerken tot de celebrities erbij neervielen. 😉 Paris Hilton, Crystal Harris, Joan Rivers en Jenny McCarthy deden hun best om er zo Miley mogelijk uit te zien.

Paris Hilton
bron

Crystal Harris en Hugh Hefner

bron

Joan Rivers

bron

Jenny – de tong – McCarthy

bron

Celebrities als celebrities
Erg booming was de celebrities als celeb-trend. Of eerder gezegd: celebs als rapper trend. Miley ging verkleed als haar goede vriendin Lil' Kim en Ellen DeGeneres deed haar best om als een ware Nicki Minaj de deur uit te gaan.

Miley Cyrus

bron

Ellen DeGeneres

bron

The Good
Lieve, onschuldige engeltjes… Snooki wil er graag een zijn! Als een ware prinses ging de Guidette naar een Halloween feest. Vanessa Hudgens was ook van de partij in haar angel outfit.

Snooki

bron

Vanessa Hudgens

bron

Beyoncé

bron

The Bad
Rihanna's Instagram account heet niet voor niets badgalriri. Gisteren trommelde ze haar Mexicaanse chola gang op voor een bad ass avond.

Rihanna

bron


bron

The Ugly
Tja, sorry… Heidi Klum en Kelly Osbourne hebben goed hun best gedaan op hun monsterlijke kostuums, maar erg knap zien ze er niet uit. Heidi's outfit is geïnspireerd op het jaar 2049 en hoe ze er dan uitziet. Kelly overleefde een bloedbad en is letterlijk doorweekt in bloed. Ieeeew!

Heidi Klum

bron

Kelly Osbourne

bron

Wie ziet er het gruwelijkst uit? Wat vind je van de Miley trend en celebs als celebs trend?

bronnen: eonline, ohnotheydidn't, usmagazine

Must reads 👀