Beauty

‘Cut by Mika’ aflevering 7 met Anna-Alicia

Last van een bad hair day? Kapper van de sterren Mika van Leeuwen weet hier wel raad mee! Hij weet van elk kapsel een feestje te maken. In zijn programma 'Cut by Mika' maakt hij de hipste hairdo's bij BN'ers én laat hij zien hoe jij zijn gecreëerde kapsel zelf kunt maken. Bad hair day? Nee hoor!

De afgelopen weken kon je al verschillende afleveringen van 'Cut by Mika' op Girlscene bekijken. Zo maakte Mika de Lady Gaga strik bij Britt Dekker en veranderde hij Tess Milne in een Sexy Rock Chick. Maar Mika heeft nog veel meer voor ons in petto! De lokken die Mika in deze aflevering onder handen gaat nemen zijn van Anna-Alicia. Hij maakt niet alleen een super leuk kapsel bij haar, maar hij vraagt de BN'er ook de hemd van het lijf. 

Je kent Anna-Alicia vast wel van televisie. Ze is danseres in hart en nieren, zo won ze The Ultimate Dance Battle en werd ze tweede bij So You Think You Can Dance. Momenteel is ze te zien in het spannende programma Expeditie Robinson. En we zijn nog lang niet van haar af: Anna-Alicia is het nieuwe gezicht van MTV! 

Bekijk 'Cut by Mika' aflevering 7 hieronder: 

Anna-Alicia's 'knoop met allure' zelf maken? Dat kan! Bekijk de tutorial hieronder: 

Kun je geen genoeg van 'Cut by Mika' krijgen? Kijk dan even op de website van Net5. 'Cut by Mika' wordt iedere vrijdagochtend en -middag uitgezonden om 7.15 uur en 14.25 uur. 

Kun jij nog wel wat haarproducten gebruiken? Like dan de Facebookpagina van Kis Kappers, onder iedere 100 nieuwe likers verloten zij een haarverzorgingspakket. 

Wat vind jij van de 'knoop met allure'? 

Must reads 👀