Beauty

Pupa Crazy Crystals nail art

Move over gel nagels, matte nagels, glitter nagels en nail art stiftjes! Het is tijd voor iets nieuws: Pupa Crazy Crystal nail art. Je hebt geen pennetje nodig, alleen maar een bakje en schone nagels and you are good to go. Binnen korte tijd heb je party proof nagels die het overdag ook goed doen. Benieuwd hoe het er op de nagels uitziet? Girlscene testte het uit.


Ik – Renée – test Pupa's Crazy Crystals en ik ben erg benieuwd! Nail art is niet mijn specialiteit, maar volgens mij heb je hier niet veel skills voor nodig. Op de achterkant staat uitgelegd hoe het werkt:
1. Breng een laagje nagellak aan en laat het vijf minuten drogen.
2. Breng de tweede laag aan en strooi vervolgens de 'crystals' over je nagellak heen als het nog nat is.
3. Laat vijftien minuten drogen (en beweeg niet te veel, anders ligt het all over the place) en verwijder het overtollige met het kwastje.

Et voilà, fashionable nails! 

Ik test kleur 003 (felroze) en 007 (nude).


Pupa Crazy Crystals nail art in 007 


Een laagje lak aangebracht


Even wachten…


Uhhh… Dit is hoe het niet moet 😉


Zo hoort het! 

Kijk… Om eerlijk te zijn heb ik niet de tijd en het geduld om vijftien minuten te wachten met mijn handen boven een bakje. Na vijf tot tien minuten is het ook redelijk opgedroogd, mits je niet te dik hebt gelakt. Gelukkig maar!

De fout die ik heb gemaakt is dat ik te lang heb gewacht met het strooien van de crystals. Daardoor hecht het niet goed aan de lak, maar op de nagelwiel zie je hoe het eruit hoort te zien. 

Tijd om de felroze kleur te testen! 


Pupa Crazy Crystal nail art in 003


Een laag aangebracht


Tada… met de crystals! 

Wat vind ik?
Dekking: De nagellak die bij het setje zit dekt verbazingwekkend goed! Met een laag ben je klaar en je zou het ook zonder de crystals kunnen dragen. De nude is chique en de roze is girly en fel. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. 

Structuur: Zowel de lichte als de felle nagellak is kwalitatief erg goed. Ik heb nog nooit Pupa lak gebruikt, maar het bevalt mij wel. Het was even wennen aan de crystals, maar zodra het opgedroogd is blijft het goed zitten en valt het niet van de nagels af. Als je een glanzend effect wilt of ervoor wilt zorgen dat het goed blijft zitten breng je een topcoat aan. 

Houdbaarheid: Deze crystals zijn niet erg chunky, waardoor het niet echt op de nagel ligt. Het hecht goed aan de nagellak. De houdbaarheid op de nagels is voor iedereen anders. Het is afhankelijk van hoe dik je de nagellak aanbrengt en hoe sterk je nagels zijn, maar ik denk dat het gemiddeld drie tot zes dagen op z'n plek blijft. 

Zou ik de Crazy Crystals regelmatig dragen? Hmm, dat denk ik niet. Ik blijf toch bij mij basic nagellak. Ik ben wel fan van de nude kleur en de roze crystals zou ik tijdens een avondje uit opdoen. 

Wat overblijft van de poeder kun je terug doen in het potje en nogmaals gebruiken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10

Pupa Crazy Crystals nail art is te koop voor € 14,95 bij verschillende parfumerieën en drogisterijen. Naast deze twee zijn er ook andere kleuren in het assortiment. 

Zijn de Pupa Crazy Crystal nail art setjes iets voor jou?

Must reads 👀