Lifestyle

Hot or not? Ariana Grande’s ‘Right There’

Ariana Grande is the next big thing! De zangeres is bezig om de wereld te veroveren met haar muziek. Naast een dijk van een stem, heeft Ariana alles in huis om een superster te worden. Haar fans hebben geluk: de videoclip van 'Right There' is uitgekomen! Bekijk de video hier en breng je stem uit: hot or not? 

Een tijdje geleden gaven wij al toe dat we een girl crush op Ariana Grande hebben. De zangeres heeft beauty, brains en een uitstraling waar je meteen vrolijk van wordt! Ariana covert al jaren liedjes van zangers en zangeressen die haar inspireren, maar nu is het tijd om haar eigen liedjes uit te brengen. Dat doet de beauty nu met 'Right There', een catchy R&B nummer. 

En bij een nieuwe single hoort natuurlijk een clip! Het thema van de videoclip is Romeo & Julia, super romantisch dus. Ariana speelt –obviously– Julia en haar Romeo in de clip wordt gespeeld door de 20-jarige hottie Patrick Schwarzenegger. Het speelt zich af op een gemaskerd bal in een groot kasteel. Op de nieuwe single 'Right There' is ook rapper Big Sean (verloofde van Glee's Naya Rivera) te horen. In de clip speelt hij een priester.  

Ariana ziet er in de videoclip super leuk uit, wapperend met haar waaier en knipperend met haar lange wimpers. And we loooove the outfit! Haar vriendje Nathan Skyes zal vast trots op haar zijn. 

Bekijk de videoclip van 'Right There' hieronder: 

Alle Ariana fans hebben binnenkort misschien wel de mogelijkheid om haar in het echt te zien! De zangeres zal namelijk naar Amsterdam komen om bij de MTV EMA te zijn. 

Wat vind jij van de videoclip van 'Right There'? Hot or not? 

Must reads 👀