Beauty

Fashionable lakjes van Gwen Stefani x OPI

Een meisje zonder nagellak? Dat kan bijna niet! Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder. Het is altijd weer een uitdaging om een nagellakje te scoren dat perfect bij jouw outfit past. Dat vindt ook überfashionista Gwen Stefani. Naast haar rood gestifte lippen ziet de zangeres haar nagels ook als belangrijke accessoires om haar look helemaal af te maken. OPI ging een samenwerking aan met Gwen en samen ontwikkelden zij nieuwe lakjes in hippe kleuren. We love it! 

Het is allemaal begonnen in New York. Suzi Weiss-Fischmann (OPI's First Lady of Nails) bezocht de tentoonstelling 'Punk: Chaos to Couture' en ze raakte direct geïnspireerd om een nagellakcollectie te creëren die een ode brengt aan de grote invloed die de muziekwereld heeft op hedendaagse mode. 

Muziek en mode? Dan denk je natuurlijk meteen aan Gwen Stefani! Gwen is een echte duizendpoot: zangeres, actrice, ontwerpster… Alles lijkt haar op het lijf geschreven. Een samenwerking tussen OPI en Gwen was dan al snel geregeld. Het kon natuurlijk niet anders dat de nagellak uit Gwen Stefani's collectie super hip en fashionable zijn! 

O ja, zoals je van OPI nagellakken gewend bent, bevat ook deze collectie geen DPB, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje het ProWide penseel, waardoor je nog makkelijker egaal en streeploos kunt lakken. 

De Gwen Stefani Collection bestaat uit zes limited edition tinten: 

Hey Baby – Met dit felroze lakje steel jij sowieso de show!
I Sing in Color – Deze wijnrode kleur is helemaal hip
Love.Angel.Music.Baby – Dit matgouden kleurtje met satijnen finish is hét lakje voor een speciale gelegenheid
4 in the Morning – Met dit donkere lakje loop je er super fashionable bij
In True Stefani Fashion – Feestje? Dit is jouw nagellakje!  
Push and Shove – Ssst… dit nagellakje blijft nog even een geheim 

Verkrijgbaar voor €14,25 per stuk. 

Luxeverpakking: 

Er is ook nog een bijzondere luxeverpakking met Gwen Stefani's Signature Shade verkrijgbaar. Deze nagellak kun je elke dag opdoen! 

Verkrijgbaar voor €24,95. 

Miniset: 

Meerdere kleuren van de Gwen Stefani Collection hebben? Er is ook een minisetje verkrijgbaar met de kleuren Hey Baby, I Sing in Color, Love.Angel.Music.Baby en 4 in the Morning. 

De OPI Mini Pack is verkrijgbaar voor €18,95

De Gwen Stefani Collection is vanaf januari 2014 verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra en parfumeriezaken. Ook zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. 

Wat vind jij van de nagellakken uit de Gwen Stefani Collection? Welke kleur vind jij het mooist? 

Must reads 👀