Lifestyle

Schrik jij je soon-to-be-vriendje af?

Je hoort het wel vaker: twee mensen zijn aan het daten, maar dan knapt de jongen ineens op het meisje af… Doen wij meiden dan wat verkeerd? Eerlijk toegegeven: soms. Af en toe lopen we iets te hard van stapel als we iemand leuk vinden, zonder dat we dat zelf door hebben. Wil jij weten of je jouw soon-to-be-vriendje zou kunnen afschrikken? Lees dan snel verder. 

Let op: dit artikel is met een knipoog geschreven. Sommige jongens vinden de onderstaande dingen juist wel heel leuk, dus houd dat in je achterhoofd :-). 


Bron

1. Je geeft hem te snel en te veel koosnaampjes 
Wij meiden vinden koosnaampjes nu eenmaal leuk, we're guilty. Maar als je op de tweede date aankomt met 'Hey dushi'… dat zou veel jongens afschrikken. Jongens zien koosnaampjes namelijk als iets intiems. Misschien denkt hij hierdoor dat jij gelijk een relatie met hem wil of al stapelverliefd op hem bent. Wacht dus nog even met de koosnaampjes. 

2. Je doet een 'Taylor Swift'
Niks tegen de zangeres -we looooove her- maar ze heeft nu eenmaal in reputatie als het over haar liefdesleven gaat. Weet je nog haar relatie met Conor Kennedy? Ze waren pas een maand aan het daten en toen kocht Taylor al een huis van $4,9 miljoen naast de zijne. Dit is een creepy move op grote schaal -er is no way dat wij hetzelfde zouden kunnen doen- maar misschien kun je van Miss Swift leren dat je niet te hard van stapel moet lopen. 

3. Je komt opdagen bij iets waar hij niet over heeft verteld
Stel: je komt er via via achter dat hij aanstaande zaterdag een voetbalwedstrijd heeft en het lijkt je wel leuk om hem te verrassen. NIET DOEN! Geloof ons: er is een reden dat hij je niet over de wedstrijd heeft verteld. 

4. Je kopieert hem
Het is heel leuk dat je alles fantastisch vindt wat hij doet/draagt/luistert, maar pas op dat je niet in hem verandert. Hij vindt jou leuk zoals JIJ bent, hij wil niet met een iemand daten die een kopie van hemzelf is. 

5. Je hebt last van mood swings
Wij meiden hebben het ook niet makkelijk. Vlak voor de maandelijkse periode kunnen we weleens last hebben van uhhh… stemmingswisselingen. Het ene moment zijn we nog vrolijk, maar het andere moment ontploffen we bijna. Als je een relatie met iemand hebt, dan krijgt degene daar zeker mee te maken (halloooo, hij krijgt natuurlijk de lust en de lasten), maar als hij tijdens de eerste date al merkt dat jij last hebt van mood swings dan zou hij weleens heel snel weg kunnen zijn. 

6. Je overlaadt hem met complimentjes
Als je iemand leuk vindt, dan wil je hem dat laten weten. Daar is niks ergs aan, maar pas op dat je niet te veel complimentjes geeft. Hoe je kunt weten dat je te veel complimentjes geeft? Als jij hem veel meer complimentjes geeft dan hij jou. 

7. Je spreekt af met zijn vrienden… Zonder hem 
Het is belangrijk op lange termijn dat je goed overweg kunt met zijn vrienden, maar afspreken met zijn vrienden zonder hem erbij? Dat is voor de meeste jongens een no go. Bedenk het volgende: hoe zou jij het vinden als hij met jouw vriendinnen zou afspreken zonder het te overleggen? 

8. Je stuurt hem constant berichtjes
'Wat ga je doen vandaag?', 'Met wie?', 'Wat ga je daarna doen?': deze berichtjes lijken toch net van je moeder te komen? Precies, daarom is het ook niet verstandig om jouw date te overladen met zulke berichtjes. Give him a break.


Bron

Heb jij weleens een jongen afgeschrokken? Wat is voor jou een grote afknapper? 

Bron: cosmopolitan, gurl 

Must reads 👀