Opening Desigual in Den Haag

Fashion door Redactie

Afgelopen woensdag opende Desigual een nieuwe winkel aan de Spuistraat 30 in Den Haag. Voor liefhebbers van dit Spaanse kledingmerk is deze winkel een waar paradijsje!

Bij aankomst kregen we het overheerlijke Spaanse drankje Sangria. Naast de Sangria, waren er ook verschillende soorten tapas. Erg lekker en helemaal in de sfeer van Desigual…

Het kledingmerk staat bekend om haar vrolijke kleuren en prints. Dit zie je dan ook in de winkel terug. De kleding hangt aan mooi versierde en bewerkte kledingrekken. De winkel is lekker ruimtelijk en heeft een vrolijke look. Op de muren zijn teksten geschreven en boven de ingang hangen waslijnen met items uit de Desigual collectie er aan. Erg leuk gedaan! De huidige collectie ziet er weer lekker vrolijk en zomers uit, zoals we van Desigual gewend zijn.

Op de begane grond is er een hele afdeling alleen voor vrouwen. Op de eerste verdieping vind je een hoek met super leuke kinderkleding en verder bestaat de ruimte uit mannenkleding. Dus mocht je met je vriendje gaan winkelen, kunnen jullie gewoon beiden in één winkel slagen.

De nieuwe Desigual winkel in Den Haag is de derde in Nederland naast de winkels in Amsterdam en Maastricht. In totaal heeft het merk meer dan 100 eigen winkels over de hele wereld.

door Danique