Show je kamer: Valerie

Lifestyle door Renee

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van rechtenstudente Valerie.


Hoi! Mijn naam is Valerie en ik ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik rechten in Rotterdam. Ik ben van plan om volgend schooljaar op kamers te gaan, maar op dit moment heb ik thuis een heel fijne kamer met heel veel ruimte. Ik houd van lichte kleuren en meestal is mijn kamer wel netjes. Ik heb bewust geen bureau, maar wel een heel oude salontafel. Hierdoor is de ene helft van mijn kamer net een soort huiskamertje. Het enige minpuntje aan mijn kamer, vind ik het ontbreken van een deur. Ik slaap namelijk op zolder en heb alleen een trap die naar de verdieping eronder leidt.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Valerie?