Real life

Girls issues: mijn crush negeert me

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! De vraag van vandaag komt van een meisje dat een crush heeft die haar negeert.

Ik heb een relatie probleem…
Ik heb iemand leren kennen op mijn stage en het klikte heel goed tussen ons. Ik kende hem nog maar twee dagen en toen moest hij weg, toen hij wegging miste ik hem heel erg dus gingen we veel WhatsAppen en bellen. En spontaan sinds gisteren reageert hij totaal niet meer en negeert hij me. Hij zei dat hij vrienden wou blijven maar we hadden het heel leuk samen en ik weet niet wat ik nu moet doen want ik wil hem niet kwijt. Hij is echt leuk want, na mijn stage was de bedoeling om samen leuke dingen te doen. En ik dacht ook al om hem aan mijn ouders voor te stellen. Maar nu weet ik niet meer wat ik moet doen ligt het aan mij? Of gaat het te snel allemaal? Wat moet ik doen help!!

groetjes, Amber


bron

Hoi Amber,

We kunnen goed begrijpen dat het heel vervelend is dat de jongen die jij leuk vindt jou nu negeert. Waarschijnlijk wil je niets liever dan met hem praten en hem zien, maar dat gaat niet als je geen contact meer hebt.

Allereerst is het belangrijk om te weten waarom hij niks zegt. Heeft hij de berichten wel gelezen en is hij vergeten om te reageren of is er een andere reden dat hij niets stuurt. Het is mogelijk dat het hem even teveel werd, vooral omdat jij graag wilt en hij aangeeft dat hij vrienden wil blijven. Misschien is hij er nog niet klaar voor om samen op pad te gaan.

We weten niet hoeveel berichtjes je hem stuurt en wat je precies stuurt, maar deze jongen heeft misschien bindingsangst of wil gewoon lekker single blijven. Je zegt dat je er aan dacht om hem voor te stellen aan je ouders en als hij aangeeft dat hij vrienden wil zijn, schrikt dat hem mogelijk af.

Eerst vrienden zijn met een jongen kan twee kanten opgaan: of je blijft vrienden of het wordt meer. Dat laatste is niet uitzonderlijk en gebeurt best wel vaak als een jongen en een meisje bevriend zijn en veel tijd met elkaar doorbrengen.

Tot slot: je komt erachter of hij je gaat missen als je niks meer naar hem stuurt. Laat het initiatief vanuit hem komen en wie weet stuurt hij jou al snel een sms’je omdat hij niks meer van je heeft gehoord. Vraag hem waarom hij niet reageert en of dat aan jou ligt of misschien wel aan zijn telefoon die uitviel of omdat hij het vergat. Door te praten kom je achter de werkelijke reden en dan weet je meteen of het voor hem te snel gaat of niet. Omdat wij die reden niet weten kunnen we je niet heel gericht helpen, maar we hopen wel dat je iets met onze tips en adviezen kunt! Heel veel succes.

Liefs,
Girlscene