Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #44

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's. Deze week een bomvol dagboek. Zoveel foto's heb je nog nooit gezien! ;-)

Maandag
Oeiiii, jullie hebben vast wel meegekregen dat het héél hard stormde op maandag. Het hele land stond op zijn kop door de harde wind. Danique en Annemerel kozen daarom eieren voor hun geld en bleven lekker thuis werken. De trein van Renée reed wel gewoon en Emma sprong op haar stalen ros, dus zij waren op het kantoor te vinden. Misschien hadden ze ook beter thuis kunnen blijven... Onderweg naar de Appie zagen wij dat er een boom op een auto was gevallen en overal zagen we berichten dat we beter thuis konden blijven. 's Avonds was het dan ook een heel gedoe voor Renée om weer thuis te komen. Hebben jullie veel last van de storm gehad? 

Ondanks de heftige storm hebben we veel kunnen doen! Misschien kwam dat ook wel doordat de klok een uurtje achteruit was gezet op zondag, waardoor we meer uitgeslapen waren ;-). Vorige week schreven wij al dat collega Tessa (aka Tessa Eldridge) ons altijd make-uptips geeft, maar sinds deze week heeft ze haar expertise uitgebreid. Deze keer nam ze Emma's lokken onder handen en maakte héél snel wat krullen (gelukkig kostte dit niet veel tijd omdat Emma niet zo lang haar heeft). Emma zat dus met een va-va-voom kapsel achter haar computer. 


Arme Mini... 


Tessa Eldridge in action (hello Beyoncé hair!) 

Dinsdag
Oh oh oh, wat was het een drama om gisteren thuis te komen met het openbaar vervoer. Renée deed er maar liefst 3(!) uur over voordat ze thuis was, terwijl ze normaal een uurtje reist. Gelukkig begint dinsdag met een zonnetje, dat maakt de dag veel beter! Want dinsdag was een drukke dag...

Danique had afspraken met verschillende PR bureaus, namelijk Fresh, Cream PR, Public PR en Maison PR. Ze spotte daar coole ronde zonnebrillen, tassen en Lomography. Hoe gaaf zien de camera's eruit?! Ook ging Danique langs bij Boohoo.com, een webshop met leuke kleding waar Danique een jurk voor de MTV EMA scoorde. De kleur staat haar errrrrug goed.

Emma en Renée waren ondertussen op kantoor aan het typen, typen en typen.  We bekeken de beste trailers voor meidenfilms - waarover later meer op Girlscene -, sniffelden we aan nieuwe parfums van onder andere One Direction en aten we heerlijke cupcakes die Girlscene kreeg van modellenbureau Elite. Zooo lekker. Oh, enne... De marshmallowpot van vorige week is inmiddels gevuld met ander snoepgoed: kruidnoten! We houden je op de hoogte als de pot weer leeg is... ;-)


Op bezoek bij PR bureaus...


... waar Danique deze zonnebrillen zag


Boohoo! Love the skirt 


Wat vind je van deze jurk voor de MTV EMA'?


Thanks Elite, het was super lekker

Woensdag
Woensdag was voor Danique nog drukker dan dinsdag, ze trapte de dag af met een bezoekje aan het Pandora event in The Dylan Hotel in Amsterdam. Samen met andere journalisten en bloggers (zoals fashion blogger Negin Mirsalehi) kon ze er ontbijten en de nieuwe Essence collectie bewonderen. Super leuk: ze mocht ook haar eigen Pandora armbandje maken! Daarna ging Danique meteen door naar JAMJAM PR om nieuwe collecties van onder andere Second Female te bekijken. En toen waren de bezoekjes nog niet voorbij, Danique ging ook nog naar COS waar ze spontaan vrolijk werd van alle kleurtjes. Tot slot ging Danique langs Fuzzy Shots PR waar de nieuwe collecties van verschillende merken gepresenteerd werden. Poehhh, we zeiden toch dat het een drukke dag was? 

Girlscene was uitgenodigd voor een heerlijke lunch met haarmerk Aussie! Aussie bestaat twee jaar en dat moet natuurlijk goed gevierd worden en Renée was erbij. De locatie voor het event was helemaal ;-) in Amsterdam Noord wat te bereiken is met de veerpont. Bij aankomst stond er al een hot guy te wachten met een surfboard en de bediening leek ook regelrecht uit de Abercrombie winkel te komen... Pfoe! Daar krijg je het wel warm van. :-) Na gezellig kletsen begon de Aussie quiz en raad eens wie de meeste goede antwoorden had opgeschreven? Yes, Renée. Ze won een te gek UGG pakket die ze aan haar mini UGG collectie kan toevoegen. Thanks Aussie, het was top én lekker. PS: Aussie is nu ook verkrijgbaar bij Kruidvat.

En Emma? Die was de hele dag gewoon aan het werk op het kantoor. Met Robijn ;-). 


Leuke (zelfgemaakte) armbandjes he!


Met Negin Mirsalehi


De 'Essence' collectie van Pandora bestaat uit 24 verschillende charms die ieder staan voor een inner value zoals zelfvertrouwen, passie, liefde en wijsheid. 


We looove Second Female


Wie wordt hier nou niet vrolijk van?! 


Mooie make-up en leuke slippers? LIKE! 


Wauw, die broodjes waren zó lekker. Wie eet met Aussie, eet goed


Beeld: Aussie


Met Carien van Aussie en een knappy boy


Het prijzenpakket


Renée won een tas, portemonnee en hoofdband slash oorwarmer van UGG. Like!


Robijntje keek gezellig een dagje mee ;-) 

Donderdag
De persdagen gingen ook op donderdag gewoon door. Danique begon haar dag met een bezoekje aan Mooi PR. Op het PR-bureau kon ze nieuwe collectie bekijken (onder andere van OPI en Hunkemöller) en ze paste er een bril van Silhoutte. Daarna was het racen naar de Wolford persdag waar prachtige kleding en lingerie werd vertoont. Tot slot was Coebergh PR nog aan de beurt. Daar werd ze vooral verliefd op de armbanden van Sal y Limon (een favoriet merk van Annemerel).

De lekkernijen bleven vandaag ook niet uit. We werden verrast door Koopmans met heerlijke gebakjes en daarna werd er een culinaire borrelbox van 'Leef Catering' door Ronald Helders bezorgd. Een box vol met hoogwaardige en eerlijke ingrediënten. Yum, dat smaakte allemaal goed! Allemaal ter ere van de lancering van Foodness. Wij hebben in ieder geval geen honger gehad ;-). Emma heeft dit lekkers helaas moeten liggen want zij werkte ziek thuis. Boe! Snel beter worden Em.


Allemaal nieuwe collecties... Staat de bril Danique niet leuk?! 


Jep, de vrolijke kleurtjes voor de zomer worden nu al gepresenteerd bij de PR-bureaus


Prachtige klassieke kleding en lingerie van Wolford 


Liefde voor de armbanden van Sal y Limon


De redacties werden verwend met heerlijke gebakjes! 


De culinaire box zit vol met heerlijke dingen van hoogwaardige ingrediënten


Een drankje van kokoswater met wijn en een hartje van aardbeienrasp bij de Foodness lancering. Fancy!

Vrijdag
Terwijl Annemerel Halloween viert in New York City en zich voorbereid op haar marathon daar, werken Danique en Renée op de redactie. Emma hoeft vandaag lekker niet te werken en dat is vast fijn na een dag ziek zijn! 

Danique had een echte pechdag. De hel brak los toen ze vergat dat haar fiets nog op het station stond en de dag werd nog erger toen haar nieuwe panty scheurde. Grrrr. Op kantoor werd het er niet beter op. Tijdens het uitruimen van de vaatwasser viel er een glas stuk waaraan Danique zich openhaalde. Gevolg: een grote boo boo en een dikke snee in haar vinger. 

Renée werkte de rest van de dag in een oase van rust. Ze testte nieuwe make-up uit van NYC waar ze een leuke make-up tutorial maakte. Keep your eyes peeled! Daarna was het de beurt aan nieuwe droogshampoos van Batiste die grondig getest werden en verwende Kristy van Ze.nl de redactie met heerlijke carrot cake. Hmmmm! Geen slecht begin van het weekend.


Een gat in je panty... 


... en gesneden aan glas. Wat een rot dag. 


We hebben de 23.000 likes op Facebook gehaald! Oh yesss! Heb jij Girlscene al geliked?


Uhhhhh.... we moeten iets bekennen. We hebben een probleem met kruidnoten. Deze pot is namelijk gisteren (!) alweer bijgevuld. Maar we plaatsen lekker de foto bij vrijdag zodat het minder erg lijkt. ;-)

Wat heb jij dit weekend gedaan? 
Liefs, Danique, Annemerel, Emma en Renée

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved