Fashion

#GETWINTERIZED met winterproof All Stars

Ben jij ook een beetje verdrietig dat de koude wintermaanden zijn aangebroken en dat je jouw geliefde All Stars weer terug in de kast moet zetten? Nou, de hoeft helemaal niet! Converse heeft de All Stars deze winter geüpgrade in warme, winterklare materialen zoals suède en leer. THANK GOD! Nu hoeven we geen dag zonder ons favo paar sneakers. Ben jij benieuwd naar de nieuwste (en winterproof!) Converse sneakers? Lees dan snel verder. 

Als je aan Converse schoenen denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de lente of zomer. Maar wist je dat Converse een merk is dat 365 dagen per jaar gedragen kan worden? That's right, ook in het najaar en zelfs de winter. De traditionele All Stars worden dan natuurlijk wel vervangen door warmere exemplaren van stevige materialen, zodat jij zeker geen koude voeten zult krijgen. De klassieke All Stars look heb je nu dus ook in de winter, dus #GETWINTERIZED. 

Chuck Taylor All Star Suede

Bij dit model is de klassieke look goed behouden. Met de All Star Suede ben jij klaar voor de winter! Ze zijn verkrijgbaar in een hoog model in gevarieerde en warme kleuren zoals burgundy, donkerblauw en zwart.

Verkrijgbaar voor €89,95

Chuck Taylor All Star Seasonal Leather

Jouw voeten blijven ook lekker warm met deze All Star Seasonal Leather sneakers. 

Verkrijgbaar in o.a. rood voor €89,95

Chuck Taylor All Star Leather Shearling

Dit is de klassieke All Star in een leren jasje én heeft een warme binnenvoering. Hierdoor krijg je geen koude of natte voeten, want de metalen eyelets aan de zijkant zijn dichtgemaakt en daardoor zijn ze helemaal winterproof. 

Verkrijgbaar in o.a. zwart voor €99,95

Chuck Taylor All Star Knee Hi

De All Star Knee Hi is qua materiaal hetzelfde als de All Star Leather Shearling, maar dit model heeft een paar extra centimeters aan de bovenkant. Deze sneaker kun je op twee manieren dragen: met de omslag naar boven voor warme enkels of naar beneden zodat de warme binnenkant extra detail geeft aan je winterse outfit. 

Verkrijgbaar in o.a. zwart voor €109,95

Chuck Taylor All Star Boot

De Chuck Taylor All Star Boot is een iets grover model maar is ook bestendig tegen de natte, koude donkere dagen. De sneaker is helemaal winter proof dankzij de winterized eyelets en wollen voering. De profielzool zorgt ervoor dat er tijdens sneeuwval extra grip is. Laat die winter maar komen!

Verkrijgbaar voor €99,95

Wat vind jij van de winterproof All Stars? Wat is jouw lievelingsmodel? #GETWINTERIZED