Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?


Jessica Biel

De vrouw van Justin Timberlake is casual gekleed op stap. Jessica draagt een donkere spijkerbroek met een witte top en vestje. Ze combineert het met grijze flatjes, rode tas en dunne kettingen. 

Paris Hilton

Paris Hilton shopt Halloween accessoires in Hollywood. Natuurlijk doet ze dat in stijl met patent Louboutin pumps en gebloemde playsuit. De lieve look maakt ze stoerder met een leren jasje en zwarte clutch.

Jenna Dewan-Tatum

Jenna Dewan-Tatum (inderdaad: getrouwd met Channing Tatum, lucky woman!) verschuilt zich achter de kinderwagen waar haar baby in ligt. Na een relaxed dagje waar ze gepamperd werd stapt Jenna weer uitgerust naar buiten. Ze draagt nude ballerina's, een strakke broek, blauwe baggy top en een grote sjaal om haar nek. Aan haar schouder hangt een Louis Vuitton tas.

Lea Michele

Ze verstopt zich voor de paparazzi, maar toch wisten ze Lea Michele te herkennen mét haar verlovingsring om haar vinger. Op het vliegveld van Los Angeles draagt Lea een grote zwarte hoed die goed matcht bij haar biker boots en ze draagt een oversized vest met een skinny jeans om comfortabel te vliegen.

Alessandra Ambrioso

Supermodel en supermama Alessandra Ambrioso brengt zelf haar dochter naar balletles. Haar haren bindt ze vast in een ballerina knotje en ze draagt een zwierig off the shoulder rode jurk. Aan haar voeten heeft ze funky espadrilles. Op haar nagels heeft Alessandra een metallic kleur die past bij de kleuren van haar zonnebril.

Kylie Jenner

Kylie Jenner heeft een date met Lil Twist en ze besluit om voor een stoere outfit te gaan. Haar strakke legging combineert Kylie met chelsea boots, een wijd shirt en Balenciaga City tas.

Emma Watson

Ook Emma Watson is op LAX, het vliegveld van Los Angeles. De actrice verlaat  LA in haar vliegoutfit: strakke navy jeans, hoge biker boots, witte gebreide top en cognac leren jasje. 

Heidi Klum

Duits topmodel en presentatrice Heidi Klum is gespot in haar thuisland. Heidi draagt een rode wollen jas en felrode laklaarzen die over haar knieën komen. Zelfs haar nagels kleuren goed bij de rest van haar outfit.

Cara Delevingne

Cara is weer terug op de straten van Londen en draagt een comfy outfit. Haar kobaltblauwe jas met leren mouwen is in dezelfde kleur als de glazen van haar zonnebril. Haar joggingbroek combineert ze met Nike Air Max die dezelfde tint hebben. 

Demi Lovato

Demi Lovato is onderweg naar het televisieprogramma Good Morning America, maar eerst neemt ze de tijd om haar fans gedag te zeggen. Rock chic is de stijl waar Demi voor gaat met haar Givency tas, lace up schoenen en zwarte skinny jeans. Verder draagt ze een punk shirt, gestreepte blazer en Ray Ban zonnebril.

Wie rockt de look?

Bron beeld: reporters

Must reads 👀