News

Jamie Dornan is nieuwe Christian Grey

We hoopten op Matt Bomer, Ian Somerhalder of Robert Pattison, we kregen Charlie Hunnam. Wij – en 90% van de rest van de vrouwelijke bevolking – waren het er niet mee eens. En onze gebeden werden verhoord, Charlie Hunnam stapte uit de verfilming van Fifty Shades of Grey voordat de film in productie ging. En nu lijkt het erop alsof er een nieuwe Mr. Grey gekozen is. Geen Bomer, Somerhalder of Pattinson, maar Jamie Dornan.. Jamie WHO?!

Bij de naam Jamie Dornan gaat er misschien geen belletje bij je rinkelen, maar als je zijn hoofd / lichaam ziet wellicht wel. Jamie Dornan is namelijk onderbroekenmodel voor Calvin Klein. Jup, dat is net zo sexy als het klinkt…

Best wel hot, toch?

Jamie is een 31-jarige Iers model, muzikant en acteur. Jamie begon zijn carrière als onderbroekenmodel bij Calvin Klein, hij is ook te zien geweest in campagnes van onder andere Dior Homme en ZARA. Zijn acteercarrière begon in 2006, toen hij een rol speelde in de film Marie Antoinette, een paar jaar later speelde hij een rol in de serie 'Once Upon A Time'. 

In een ver verleden heeft Jamie relaties gehad met Keira Knightley en Mischa Barton, Inmiddels is Jamie al een paar jaar samen met Amelia Warner en afgelopen zomer zijn Amelia en Jamie getrouwd. Geen kans voor ons meer dus..

Het is nog niet officieel bekend gemaakt dat Jamie de nieuwe Christian Grey is in de verfilming van Fifty Shades, maar insiders bevestigen het nieuws wel. Wij zouden er in ieder geval geen enkel probleem mee hebben als Jamie de rol op zich zou nemen, wat jullie?!


Charlie Hunnam – Bron beeld: Getty Images

Jamie Dornan (ZARA)

Wat vinden jullie, is Jamie een upgrade ten opzichte van Charlie?

Must reads 👀