Lifestyle

Lauren Conrad's herfst boekenlijst

11

Lauren Conrad is niet alleen een expert op het gebied van fashion en beauty, wij vertrouwen haar ook compleet als het gaat om reizen, eten, en natuurlijk.. boeken! Miss Conrad heeft zelf in een paar jaar tijd maar liefst acht boeken geschreven, maar ze schrijft niet alleen boeken, ze leest ze ook graag. Speciaal voor de donkere herfstmaanden selecteerde Lauren tien fijne boeken. Op zoek naar wat leesinspiratie? We hebben de lijst hier voor je!

Maria Semple - Where'd you go, Barnadette
Bernadette Fox is een stoere moeder en een vrouw met een mening. Wanneer ze van de aardbodem verdwijnt, moet haar docher Bee alle aanwijzingen die ze kan vinden gebruiken om haar moeder terug te vinden. Volgens Lauren is dit een mysterie waar je je helemaal in verliest.

Het boek is zowel in het Engels als Nederlands verkrijgbaar.

Patti Smith - Just Kids

Lauren heeft heel veel goede verhalen over dit boek gehoord, maar ze heeft het boek nog niet gelezen. Het schijnt een boek te zijn voor muziekliefhebbers, zeker voor mensen die houden van klassieke rock uit de jaren '60. Het is een boek geschreven over de rock & roll lifestyle.

Het boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Harper Lee - To Kill a Mockingbird

Dit boek is een klassieker! Het heeft de Pulitzer Prijs gewonnen en is een boek dat in Amerika vaak voor literatuur gelezen moet worden. Lauren gelooft er in dat je af en toe klassiekers moet lezen. Heb je dit boek nog nooit gelezen? Het verhaal gaat over de manier waarop de twee kinderen van Atticus Finch naar rassen en afkomst kijken in het zuiden van de VS in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Het boek is zowel in het Engels als het Nederlands verkrijgbaar.

Ross Mathews - Man Up!

Als je de zender E! Entertainment kunt ontvangen, ken je misschien Ross Mathews wel? Hij zit in de show van Chelsea Handler en heeft sinds kort ook zijn eigen talk show 'Hello Ross'. Volgens Lauren is dit een grappig boek dat gewoon leuk is om te lezen. Het is hilarisch, eerlijk en een fantastisch boek voor iedereen die niet precies in het stereotype plaatje valt. De boodschap die het boek wil uitdragen is dat je niet hoef te veranderen wie je bent om je dromen te bereiken.

Het boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Noviolet Bulawayo - We Need New Names

Dit boek vertelt het verhaal van een 10-jarig meisje dat van Zimbabwe naar Amerika reist. Het is een hartverscheurend verhaal, maar het is zo'n levendig en integrerend verhaal dat je volgens Lauren wel wil blijven lezen.

Het boek is zowel in het Engels als Nederlands verkrijgbaar.

Paulo Coelho - The Alchemist

Dit is het ultieme feel good boek voor jou, als je houdt van avonturen verhalen over het volgen van je dromen. The Alchemist is een verhaal over reizen, schatten en het volgen van je dromen. Volgens Lauren is dit een heel krachtig verhaal!

Het boek is zowel in het Engels als Nederlands verkrijgbaar.

Janet Groth - The Receptionist

The Receptionist is het memoir van een vrouw die op zoek was naar zichzelf in 1957. Ze werkt op kantoor als receptioniste bij het prestigieuze New Yorker Magazine en belandt in een wervelwind van avonturen tijdens haar werk en dit leert haar lessen in haar persoonlijke leven. Dit is het perfecte boek voor werkende meisjes; aldus Lauren!

Het boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Emily Liebert - You knew me when

Dit boek gaat over een meisje dat haar woonplaats aan de Amerikaanse oostkust verlaat om haar droom achterna te gaan. Lauren zegt dat dit het soort boek is waar zij van houdt.

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Nicholas Sparks - The Longest Ride

Eens in de zoveel tijd is het volgens Lauren heerlijk om jezelf te verliezen in een heerlijk zoetsappig boek en dat is Nicholas Sparks wel toevertrouwd. Dit boek heeft al op meerdere bestsellers lijsten gestaan en Lauren is erg benieuwd naar het boek.

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Patricia Engel - It's Not Love, It's Just Paris

Een jonge onschuldige Amerikaanse vrouw raakt verwikkeld in een traditioneel liefdesverhaal met woedende ouders en culturen die botsen. Romantiek en mysterie in Parijs. Volgens Lauren Conrad de ingrediënten voor een fijn boek!

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Welk boek gaat direct door naar jouw leeslijst?

Bron: Laurenconrad.com

LOVE dit artikel
16 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 5 jaar geleden Lifestylebykay

  Oe Nice! Ik ga toch maar kijken voor The Receptionist ben benieuwd!

 • 5 jaar geleden Julie

  Ik vond de alchimist van Paulo Coelho heel saai, maar omdat het moest voor een boekbespreking van school heb ik me er maar doorgesleurd...

  De longest ride ziet er wel leuk uit!

 • 5 jaar geleden Parwana Rezai

  To Kill A Mockingbird wil ik wel graag lezen, maar de boeken van Khaled Hosseini zijn ook echte toppers!

 • 5 jaar geleden maroon5

  Cool!

 • 5 jaar geleden Sigi

  Denk dat You knew me when nog een leuk boek is . en The Longest Ride ook omdat Nicholas Sparks het heeft geschrijven hij schrijft altijd al goeie boeken

 • 5 jaar geleden dreamxo

  The Alchemist en To Kill The Mockingbird, voor echte boekliefhebbers!

 • 5 jaar geleden BeFearless

  To kill a Mockingbird staat in mijn kast.. Moet hem alleen nog even lezen

 • 5 jaar geleden Just Eveline

  zulke artikels mogen best vaker komen! ik lees alleen het liefst in het nederlands. misschien eigen boekenlijsten samenstellen?

 • 5 jaar geleden sofie

  Is het niet beter om zelf zo´n lijst samen te stellen dan het van een ander over te nemen?

 • 5 jaar geleden Hessie

  Wat een leuk en fijn artikel! Van mij mag die vaker komen! En dan het liefst vooral nederlandse boeken

 • 5 jaar geleden abmis

  Sowieso Paulo Coelho met the Alchemist, heb hem al meerdere malen voorbij zien komen !

  Verder ben ik echt een sucker voor mooie kaften en titels, wanneer een kaft en of titel me grijpt moet ik het boek wel lezen haha ! en dat heb ik bij dit rijtje vooral met The longest ride en the receptionist.

  Pfft heb ondertussen wel honderden boeken die ik nog wil lezen, lastig hoor hiih

 1. 1