Lauren Conrad ontwerpt voor Kohl’s

Fashion door Redactie

Na haar hoofdrol in de serie "The Hills", komt LC met een nieuwe lowbudget modecollectie op de markt en wel voor het Amerikaanse warenhuis Kohl’s. De prijzen zullen tussen de $20 tot $60 (€14 - €40) liggen, echt super goedkoop!

De collectie heeft veel leuke items, mooi chiffon topjes, stoere blazers, skinny jeans en flirty jurkjes! Het gaat allemaal om de verschillende laagjes, lichte stoffen en lekker comfortabel zittende items.

Foto: Nitrolicious.com

''Ik hou ervan om meer een eclectic stijl te hebben waar je dure kledingstukken combineert met meer betaalbare items,'' zegt Lauren.''Het is geweldig om naar een winkel te gaan, zoals Kohl's en daar goede tijdloze items te kopen die je kunt combineren met andere items in je garderobe.''

Eigenlijk zou de nieuwe LC Lauren Conrad Collection lijn pas rond oktober in de winkels liggen, maar is nu al te koop in 300 Kohl's winkels en verkrijgbaar op de webshop. Er zijn al plannen om de lijn uit te breiden met een schoenenlijn, handtassen, sieraden, lingerie en nachtkleding.

Lauren Conrad style tips:

 

Lauren Conrads kledinglijn voor Kohl’s:

 

Lauren Conrad in Kohl’s:

 

door Danique